nlc.hu
TV-sztárok
Szupercuki fotók Mádai Vivien két hónapos kisfiáról

Szupercuki fotók Mádai Vivien két hónapos kisfiáról

Két és fél hónappal ezelőtt adott életet első gyermekének az MTVA műsorvezetője, aki most mutatta meg először a nyilvánosság előtt családját. Vivien elárulta, Zénó érkezése teljesen felforgatta az életét.

Mádai Vivien La Mome nevű blogján számol be az anyaság legapróbb részleteiről. A csinos anyuka a napokban bensőséges fotókkal szerzett meglepetést az olvasóknak. Vivien közzétette az első hivatalos családi fotókat, melyeken kisfiával, Zénóval, és párjával szerepelnek.

Ennek kapcsán meg is kerestük a műsorvezetőnőt, hogy arról faggassuk, hogyan éli meg a mindennapokat új szerepében. Vivient éppen ebédkészítés közben értük utol. “Maximálisan megváltozott az életem, mióta megszületett a kisfiam. Egészen más úgy élni, hogy valakiért felelős vagyok minden percben, és szabadidőm sincs, de semmi pénzért nem cserélném el ezt” – mesélte boldogan és elárulta, hogyan készülnek az idei karácsonyra – ezúttal már hármasban. “Egyelőre nem hármasban karácsonyozunk, az ünnepeket a nagyszülőknél töltjük. Majd ha Zénó kicsit idősebb lesz, akkor talán otthon fogunk ünnepelni” – tette hozzá Vivien.

Galériánkban megnézheted Vivienről és családjáról készült fotókat. További képekért kattints a La Mome blogra!

Megnézem
Összes kép (1)

Tóth Vera megmentette Bagi Ivánt. Részletek itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top