nlc.hu
TV-sztárok
Polyák Lillának oké, ha párja pénzért csókol mást

Polyák Lillának oké, ha párja pénzért csókol mást

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolatára sokan kíváncsiak, Kasza Tibit is érdekelte például az is, hogyan állnak a féltékenységgel. Most ez is kiderült.

A két színész kapcsolatáról eleinte csak keveset tudhattunk, mert úgy érezték, a korkülönbség miatti előítélet éppen elég támadási felület, és Polyák Lilla nehezen viselte a bántásokat, amelyeket fiatal szerelme miatt kapott. Mostanra viszont ez már nem szokott téma lenni, a szűkebb és a tágabb környezetük is elfogadta őket. Gömöri András Máté tavaly tavasszal eljegyezte a párját, akivel a munka miatt is rengeteg időt tölt, mégis sikerült megtalálniuk az egyensúlyt a kapcsolatukban. A Pénzt vagy éveket! legutóbbi adásában Kasza Tibor arra kérdezett rá, hogyan állnak a féltékenységgel, például mi a helyzet a színpadi csókkal. 

Gömöri András Máté és Polyák Lilla a színpadi csókokért nem aggódik

„Ha Máté végigcsőrözi az Operettszínházat, és azt mondja, hogy kicsim, nekem ez a munkám, az oké?” – kérdezte Polyák Lillától, aki szerint, ha a vőlegénye a büfében vagy a takarásban csinálja ezt, akkor nyilván nincs rendben, de a színpadon ezzel nincsen gondja. Színésznőként ő is pontosan tudja, mennyit jelent egy színpadi csók. 

Akkor jól értem, ha ingyen csinálja, akkor baj, ha pénzért, akkor oké?

– kérdezte Kasza. 

„Tulajdonképpen ennyi” – zárta rövidre a színésznő, de nézd vissza a jelenetet, hogy lásd, mit szólt ehhez Gömöri András Máté

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top