nlc.hu
TV-sztárok

Berki Mazsi új kapcsolatáról mesélt

Berki Mazsi: „Bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, egyedüli szülő vagyok”

Félt attól, hogy nem lesz Emma életében férfienergia.

Berki Mazsi több mint egy éve vesztette el férjét, Berki Krisztiánt. Ezekben a hónapokban nagyon ritkán adott interjút, mégis rengeteg bántást kapott, amiért az emberek szerint nem úgy gyászolt, ahogy illett volna. Mazsi a nehéz időszakban igyekezett maximális figyelmet fordítani lányára, Emmára, ám egy jó ideje nem titkolja, ismét rátalált a szerelem is, ráadásul új párját Emma pótapjaként szereti

Berki Mazsi

Fotó: TV2

Mazsi a Hot! magazinnak mesélt először bővebben Zoltánról és arról, milyen érzések kavarognak benne. 

„Sokszor küzdök, bepánikolok attól, hogy úgy alakult az életünk, hogy egyedüli szülő vagyok Emma életében, hogy én vagyok az, akinek el kell majd indítania az úton, tőlem függ az értékrendje, a jövője. Ugyanakkor megnyugtat, hogy van egy pótapukája a kislányomnak. Tudom azt, hogy egy életrevaló gyermeket szeretnék nevelni, ezért fontosnak tartom, hogy a férfienergia is szerepet kapjon a gyermekem életében, hogy a szigor és a fegyelem is meglegyen. Egyre gyakrabban kikérem Zoli véleményét, hisz ő az, akivel együtt élünk, akire támaszkodhatok. Miután ideköltöztünk, a párom segített bölcsődét választani Emmának. Bevallom, időnként nehéz kezelni ezt a helyzetet, és úgy dűlőre jutni, hogy egyik oldal se sérüljön, hogy egyik részről se legyenek túl nagy elvárások.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top