Utazás

Jéggé fagyott holttest csapódott egy ház kertjébe

A hulla körülbelül egy kilométeres magasságból zuhant le, alig egy méteren múlt, hogy nem a házat bérlő férfit csapta agyon.

Az eset London déli részén történt: egy John Baldock nevű férfi éppen háza kertjében napfürdőzött, amikor egy holttest csapódott mellette a talajnak. A férfi állítása szerint körülbelül egy méterre feküdt attól a helytől, ahol ma már egy szabályos kráter tanúskodik a hajmeresztő esetről – írja a Daily Mail brit napilap.

A holttestről kiderült, hogy a Kenya Airways egyik londoni járatáról zuhant le, közel kilenc órás utat követően. A szerencsétlenül járt áldozat a gép futóművén át mászott be a repülő testébe, azonban ezen a részen nincs fűtés, a férfi így halálra fagyott az utazómagasságon jellemző -40 és -70 fok közötti hőmérséklet miatt.

A Kenya Airways egyik járata érkezik Londonba (Fotó: Getty Images)

A szomszédok elmondása szerint hatalmas csattanást lehetett hallani, a kertben napozó férfit – illetve a lakás tulajdonosát – pedig nagyon felkavarta az eset. Mindent beborított a vér, még a ház falait is.

Miután értesítették a légitársaságot, a gép landolását követően a futóművet befogadó rekeszben a szerencsétlenül járt férfi táskája mellett vizet és élelmiszert is találtak a hatóságok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top