nlc.hu
Utazás

Modern ökoházak

Már ilyen különleges bambuszházban is nyaralhatunk

Szép és természetközeli egyszerre.

A turizmusban újabb és újabb üdülési formákat találnak ki, ahogy az emberek egyre inkább keresik a különlegességeket. A Resort Concept például olyan faházakat képzelt el, amelyeket a bambusz rizskosarak formája ihletett, egyedülálló természeti menedéket hozva létre így.
 
A DeD Studio által tervezett wellness-üdülőhelyet a kínai Guangdong tartomány adottságaira szabták, és a helyi bambusz alapanyagból indultak ki – írja a Mymodernmet.com.

bambusz ház

Illusztráció: Getty

A tervezőket az ökológiai turizmus újszerű, kevésbé környezetkárosító módjai érdekelték, amelyek újszerű módon ismertetik meg a látogatókat a tájjal. Mindegyik szállást ugyanabban a bambusz-stílusban tervezték, de mindegyik egyedi formával rendelkezik.
 
Bár a szerkezetek többnyire szilárdak, a bambusz porózus jellege miatt könnyedek, kevésbé tolakodóak amellett, hogy szemet gyönyörködtetőek.

A DeD Studio reméli, hogy a lakások kínálata arra ösztönzi majd a látogatókat, hogy újabb és újabb formákat keresve kiránduljanak az erdőben.
 
 A csodás lakhelyeket ITT tudod megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top