nlc.hu
Utazás

Imádja az internet a lánya plüssmedvéjével utazó anyukát

Lánya plüssmedvéjével utazott New Yorkba, az internet imádja közös kalandjaikat

A nyolcéves Charlotte szerint ideje volt, hogy Franky, a plüssmedve többet lásson a világból.

Katie Phang, az MSNBC műsorvezetője nemrég Miamiból New Yorkba utazott munkaügyben, ahova egyébként nem egyedül érkezett, bőröndjében ugyanis megbújt lánya kedvenc plüssmedvéje, Franky. Kislánya még otthon jelezte, szeretné, ha magával vinné a játékot, mert Franky még soha nem mozdult ki otthonról, és itt az ideje, hogy mást is lásson a világból.

Katie Phang erre a kérésre nem tudott nemet mondani, és megmutatta a medvének New Yorkot, a közös kiruccanásról pedig képeket is készített, ezeket pedig meg is osztotta Twitter-oldalán. Ezzel pedig óriási sikert aratott a közösségi oldalon, voltak, akik saját történeteiket is megosztották arról, hogy ők milyen plüssállatokkal szoktak együtt utazni. 

Katie Phang elárulta, kislánya valószínűleg azért kérte meg, hogy vigye magával kedvenc játékát, mert olyan, mintha így ő is vele lenne. Hozzátette, nagyon megható volt számára, hogy a történetét ilyen pozitívan fogadták az emberek, hogy így összehozta a kommentelőket, és azt is megígérte, hogy lesz folytatás, létrehoznak majd egy Instagram-fiókot Franky és barátai számára, és mivel nem sokára Los Angeles-be kell repülnie, lesz is miről posztolni.  

Katie Phang plüssmedvéje

Fotó: Katie Phang/Twitter

(via Yahoo!News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top