nlc.hu
Utazás

Egy tipp, amivel sokkal könnyebb lesz az út

Te is repülővel mész nyaralni? Itt egy tipp, ami megkönnyítheti az utazásod

Ha Te is gyakran utazol repülővel és Iphone-od van, akkor ez a hack életmentő lehet!

Vírusként terjed egy videó, amiben egy nő megmutatja azt az “apró” trükköt, ami akár egy életre is megkönnyítheti repülés esetén a barátokkal, vagy a családokkal való logisztikát.  Ha idén Te is olyan szerencsés vagy, hogy repülővel mész nyaralni, neked is hasznos lehet ez a hack.

iphone kézben

Fotó: Unsplash

A videóban említett tipp segíthet abban, hogy biztonságosabban, és felkészültebbnek érezd magad a reptéren. Hogy mi is az? 

@loulouexplores I do this every time I fly. Send this ti a disorganised friend haha. #flighthack #traveltip #travelhacks ♬ AMERICA HAS A PROBLEM (feat. Kendrick Lamar) - Beyoncé

Ha neked is Iphone-od van, akkor nincs is másra szükséged, csupán az Imessage-re, ahol meg kell nyitnod egy üzenetet és elküldeni a járat számát, akinek szeretnéd. Ha ezzel megvagy és hosszan rányomsz az üzenetre, megjelenik minden fontos információ a járatról.

Látható a terminál kapuja, továbbá jelzi az indulási és az érkezési időt is, ami nagyon hasznos lehet, hiszen a repülés során nem tudjuk felvenni a kapcsolatot az otthoniakkal, így ebben az esetben ők is látják, ha késik a gép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top