nlc.hu
Dekor

Voksán Virágéknak ezért van két karácsonyfája

Voksán Virág a hálószobába is állított egy karácsonyfát: „Az esti összebújásokkor az ágy mellett is égjen a karácsonyfa!”

Megvalósította az otthonában az amerikai divatot.

Voksán Virágék karácsonyfája minimalista stílusban készült, ezüst és kék díszek vannak rajta, mivel a hálószobában is ezek a színek dominálnak. 

Vokság Virág

Vokság Virág hálószobai karácsonyfája (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Természetesen a trendeket is nézem. Akaratlanul is látom, hogy hol, mi a divat, és mindenki milyen színekbe öltözteti a fát. Most a piros-arany klasszikus karácsonyi nem annyira divat, ez most háttérbe szorult, és inkább az ezüst és a modernebb jegyek jönnek vissza. De ezenkívül szeretek a saját ízlésemre is hagyatkozni”vallotta be a Fókuszban.

Vokság Virág

Jól látni a karácsonyfát az ágyról (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A kétgyermekes DJ egyik nagy álma vált valóra idén: új otthonukba költözve két karácsonyfája is lehet. Az egyiket a hálószobába állították fel. „Amerikában eléggé nagy divat a hálószobában, tehát a szülői hálóban is karácsonyfát állítani, és ezt én is meg szerettem volna valósítani, hogy tulajdonképpen az esti összebújásokkor, például amikor összebújva tévézünk, és a gyerekek is alszanak, akkor az ágy mellett is égjen a karácsonyfa. Illetve ébredéskor az első, amit meglátunk így, ünnepekkor a gyönyörű szépen feldíszített fa” – mondta el.

Vokság Virág

Voksán Virág hálószobai karácsonyfáján a kék és az ezüst színek dominálnak (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

A nappaliba csak szenteste hozza a Jézuska a karácsonyfát, és Voksán Virág elárulta, hogy szürke, fehér és ezüst színekben fog pompázni.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top