nlc.hu
Egészség

A Starbucksban született fiú 18 éve után találkozott a segítőjével

A Starbucksban született 18 éve, most találkozott a baristával, aki segített a világra jövetelénél

A fiú egy kávézóban született még 2002-ben, most pedig találkozott a baristával, aki ott volt a világra jövetelénél.
Starbucks

Jonathan Celner az Illinois állambeli Willmette Starbucksjának mellékhelyiségében született 2002 augusztusában. Griffin Baron műszakvezetőként dolgozott a kávézóban, amikor sikoltozást hallott a női mosdóból. Amikor belépett, már azt látta, hogy Lisabeth Rohlck zihálva fekszik a földön, és megszületőben van egy kisbaba.

Baronnak fogalma sem volt arról, mit kell ilyenkor tenni, 21 éves volt akkor, de tárcsázták a segélyhívót, és segített, ahogy tudott. A baba végül pár perccel később rendben megszületett, majd a kis Jonathant és az édesanyját kórházba szállították.

Hatalmas médiafelhajtás kerekedett a nem mindennapi szülésből, itt van egy akkori tudósítás az esetről:

A család később sosem ment vissza a kávézóba, de a barista gyakran gondolt rájuk, kíváncsi volt, mi történt velük. Nemrégiben kutakodni kezdett az interneten, és megtudta, hogy a fiú édesanyja 2012-ben meghalt mellrákban, édesapja pedig 2020-ban vesztette életét.

A történetnek van viszont egy vidámabb szála is, Baron ugyanis felvette a kapcsolatot a fiú nagynénjével, és megírta neki, ki ő, és miért szeretne találkozni a sráccal. Végül március 21-én ugyanott találkoztak, ahol 2002-ben Jonathan világra jött:

A tinédzser jelenleg a UPS-nél dolgozik, és főiskolára készül. Azt mondja, születésének elképesztő története mindig eszébe juttatja az édesanyját, aki egy csodálatos ember volt.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Dom J)

(GMA)

Nem mindennapi szülések az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top