nlc.hu
Egészség

A ház előtt várta az elköltözött gazdáit a kutya

Megszakad a szív: két hétig várta a hűséges kutya a gazdáit, akik végleg elköltöztek

Nehéz heteken van túl a hátrahagyott kutya, de aztán jóra fordult a sorsa.
A ház mellett várakozó kutya, akit hátrahagytak

Két hétig várakozott a gazdái háza előtt egy hűséges kutya, a szegény állatnak fogalma sem volt arról, hogy lemondtak róla. Szerencsére a szomszédok észrevették a szomorú ebet, és szóltak az állatvédőknek.

„A kutyát hátrahagyták, amikor a család elköltözött. A ház mellett várakozott abban a hitben, hogy visszajönnek érte” – mondta a Everglades Angels Dog Rescue szóvivője, aki azt is elárulta, hogy az állatnak a Salvatore nevet adták.

A szemében látható szomorúságtól eltekintve Salvatore jó állapotban volt. Eleinte nagyon feszülten és idegesen viselkedett – érthető módon –, de sosem volt agresszív. Sok türelem, szeretet és odaadás kellett, hogy az eb megértse, segíteni akarnak neki.

Salvatore két hónapot töltött az állatvédőknél, de nemrégiben egy család örökbe fogadta, miután tavaly elvesztették a mentett kutyájukat. Mondhatjuk, hogy a család és Salvatore egymásra találtak.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Facebook/Everglades Angels Dog Rescue)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top