Életmód

Kislánya ékszere miatt szóltak be Kim Kardashiannek

A celeb ezúttal csak egy cuki anya-lánya fotót posztolt az Instagramjára, de ezen is kiakadtak a netezők.

A világ valószínűleg legismertebb megélhetési celebje, Kim Kardashian tegnap töltötte fel az alábbi fotót az Instagram-oldalára. A fényképen épp fogadalmat kötnek kislányával, North Westtel, hogy örök életükre legjobb barátnők lesznek. 

Bár a rapper Kanye West feleségeként elhíresült realitysztárhoz képest ez egy valóban visszafogott fotó, többen kifogásolták, hogy a hatéves kislány fülében hatalmas, karika alakú fülbevaló lóg. 

View this post on Instagram

Pinky swear we’re besties for life!!!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

„Cuki, de ez a nagy fülbevaló egy ilyen pici lányon? Még nincs is 11 éves” – írta az egyik kommentelő. 

„Aggódom a füleiért! Közel 30 éves vagyok, és mindig aggódom, hogy beakad valamibe, esetleg egy kutya vagy egy másik gyerek kitépi” – így egy másik. 

Volt olyan is, aki nevetségesnek nevezte a fülbevalót, és hozzátette: „hagyd a gyereket, hogy gyerek lehessen!”, míg más azért aggódott, hogy a kislány füleit túlságosan húzza majd a nehéz ékszer. Egy további kommentelő pedig arra szólította fel Kardashiant, hogy öltöztesse a gyerekét a korának megfelelően.  

Kim Kardashian négy gyerek – North, Saint, Chicago és Psalm – anyukája (Fotó: Getty Images)

A celebet már korábban is bírálták gyereknevelési módszerei miatt, például amikor egy korábbi képen az akkor hároméves kislánynak megengedte, hogy fekete rúzst használjon, illetve nemrég, amikor egyéves kisfiát egy kígyóval a kezében fotózta le. Utóbbi esetben kevésbé a gyerek, mint az állat testi épsége miatt aggódtak. 

Persze sokan voltak olyanok is, akik megvédték a celeb anyukát, szerintük a kislány épp ugyanúgy játékból vette fel anyja egyik fülbevalóját, ahogy azt a világon rengeteg gyerek is csinálja. 

„Mire ez a sok negatív hang, szerintem tök menőn néz ki!” – írta az egyik Instagram-felhasználó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top