Életmód

Elnézést kért a szexelő pingvinekkel szelfiző influenszer

Észre sem vette, mi zajlik a háta mögött, annyira lefoglalta a tökéletes szelfi elkészítése.

Steph Elswood influenszer nemrégiben Dél-Afrikában járt, ahol olyan szelfit lőtt, amelyen a háttérben egy szexelő pingvinpár látható.

A 23 éves instaceleb a fokvárosi Boulder Beachen élő pingvinkolóniát látogatta meg, és mivel a közösségi oldalán szinte csak szelfik vannak, muszáj volt itt is készítenie egy fotót. A háttérben zajló eseményeket csak akkor vette észre, amikor később jobban megnézte a képet.

„Legalább 10 percig próbáltam egy jó képet készíteni az új haverokkal, Pennyvel és Guinnal, és közben nem vettem észre, hogy egész idő alatt szexeltek! Túlságosan el voltam foglalva magammal, hogy észrevegyem!”

– írta Steph Elswood az Instagramján.

Miután kiposztolta a fotót, többen a szemére vetették, hogy azon a területen soha nincs nyugtuk az állatoknak, mert a rengeteg tudatlan turista túl közel megy hozzájuk, hogy legyen egy pingvines szelfijük.

Elsewood ezért bocsánatot kért, azt írta, neki nem szólt erről senki, és mivel a pingvinek nem igazán reagáltak a jelenlétére, úgy gondolta, nem zavarja őket.

(Daily Star)

(Kiemelt kép: Instagram / stephelswood)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top