nlc.hu
Életmód

Molnár Anikó nem tűri tovább a mocskolódást

„Azt mondtam, hogy így nem lehet élni” – Molnár Anikó nem tűri tovább a mocskolódást

Anikó nem fogja engedni, hogy idegenek lökjék le az útról, amin járni szeretne.

Pár nappal ezelőtt meglepő dolgot tett Molnár Anikó. Az egykori Nagy Ő már korábban megígérte, hogy ki fogja fotózni a mocskolódó kommentelőknek a profiljait, és ez nem olyan régen meg is történt.

Molnár Anikó

Molnár Anikó a Mokkában

Akkor azt mondta, nem hajlandó tovább elviselni, hogy nyilvánosan mocskolják és gyalázzák. Most a Mokkának mesélte el, hogy hosszú út vezetett oda, hogy ezt a lépést megtegye. Korábban annyira megérintette az internetes bántalmazás, hogy agorafóbiája és pánikbetegsége lett tőle. De ma már más a helyzet. 

„Valami történt velem, valami kattant és azt mondtam, hogy így nem lehet tovább élni. Elkezdtem rákattintgatni az emberekre, ők nyilvánosan felvállalták arccal, névvel, és próbáltam valami összefüggést találni. Aztán rájöttem, hogy milyen lelkületű emberek ezek. Most úgy vagyok vele, hogy nyugodtan mondjátok, engem már nem lehet megbántani – mondta Anikó, aki hozzátette, lehet az a titka, hogy mostanra tudta meg, hogy ő kicsoda valójában. – Megtaláltam a lehetséges utakat, amiket én végig szeretnék járni, és nem férnek ezek az emberek abba bele, hogy ezeket az utakat összesározzák vagy lelökjenek róla. Van egy életem, amit nem élhetek nekik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top