nlc.hu
Aktuális

Bereczki Zoltán nem tudta, hogy kampányrendezvényre hívták

Bereczki Zoltánt feldühítette, hogy kampányszagú rendezvényre hívták

Ott volt a polgármester és az országgyűlési képviselő is.

„Csak rátok való tekintettel maradok most itt, mert ez egy kampányrendezvény, és én ilyet nem vállalok! Ez egyértelműen benne van az aláírt szerződésemben!” – a nyugat.hu azt írja, hogy olvasójuk beszámolója szerint ezekkel a mondatokkal köszöntötte a közönséget a séi kultúrház színpadán szombaton este Bereczki Zoltán színművész-énekes

Bereczki ezek után a szájába nyúlva jelezte, hogy mindez gyomorforgató.

Fotó: Bereczki Zoltán Instagram

Fotó: Bereczki Zoltán Instagram

A portál szerint a Fidesz közpénzen futtatott Kultifeszt nevű rendezvényét papíron egyebek mellett a szombathelyi MMIK (Magyar Művészeti Innovációs Központ) szervezte. Az elmúlt hetekben Vas megye 1-es választókerületének fideszes képviselőjelöltje, Hende Csaba sokszor töltötte falusi kultúrházakban péntek és szombat estéit, ugyanis rendre ingyenes koncertekre hívják a települések lakóit. 

A séi rendezvényen hiba csúszhatott a gépezetbe, a koncert ugyanis Nagy Róbert polgármester, valamint a fideszes jelölt, Hende Csaba hosszú köszöntőjével kezdődött. Ezután Bereczki Zoltán lépett a színpadra, aki hallva az előtte elhangzott erősen kampányszagú beszédeket, meglehetősen feldúltan állt a közönség elé. 

A nyugat.hu megjegyzi, hogy az elmúlt hetekben ilyen jellegű koncerten járt már Vas megyében Charlie, Oszvald Marika és Delhusa Gjon is.

A portál elérte Bereczki Zoltán menedzserét, aki azt mondta, Bereczki nem szeretne az ügyben nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top