Gasztro

Itt van a torták Audrey Hepburn-je!

Rupáner konyhája szerint ez a finomság sosem megy ki a divatból.

Rezgő zselatin alatt mennyei gyümölcs, mindez selymes vaníliával, puha piskótával. „Szerintem a torták Audrey Hepburn-je, örök, sosem megy ki a divatból ez a recept, és szinte mindenki szereti”írja a Rupáner konyhája

gyümölcstorta

Forrás: Rupáner-konyha / Caféblog

És akkor itt is van, mi minden kell hozzá: 

A piskótához (természeten ez tortaforma-függő):

  • 4 tojás
  • 1 evőkanál víz
  • 6 evőkanál cukor
  • 6 evőkanál liszt
  • fél csomag sütőpor (6 g, körülbelül egy csapott teáskanálnyi)

A krémhez:

  • egy csomag vaníliás pudingpor
  • 3-4 evőkanál cukor
  • 2 bögre tej

Továbbá:

  • 1 csomag epres gyümölcskocsonya por (vagy egyéb ízesítésű, gyümölcstől függően)
  • + kb. 30-50 dkg eper a díszítéshez (vagy ízlés szerinti egyéb gyümölcs, ananász, mandarin, málna, szeder)

A receptért kattints Rupáner konyhája Caféblog oldalára. 

(Kiemelt kép: Rupáner konyhája)

Ha az édes előtt valami sósra vágysz:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top