A csillagjegyed elárulja, mennyire vagy erős érzelmileg

nlc | 2018. November 15.
Egyes csillagjegyek álmodozók, mások racionalistábbak, ami ugyanakkor önmagában még nem árulkodik az érzelmekről. A horoszkóp listájából megtudhatod, te mennyire vagy érzelmileg erős egyéniség. Nos, hányadik helyezett vagy a sorban?

1. Rák 

Az érzelmek terén kétségkívül mindenkinél erősebb csillagjegy a Rák, bár hangulatváltozásai miatt gyengének tűnhet, valójában minden sérelemből, fájdalomból képes újra és újra talpra állni. Nem csoda, hogy a többiek érzelmileg nagyon is biztonságban érzik magukat mellette.

2. Halak

A Halak annyira együtt érez másokkal, hogy szinte fizikailag is érzi a többiek fájdalmát. Hogy mindezt elviselje, lelkileg nagyon erősnek kell maradnia. Megbízható és őszinte csillagjegy, ezért az ő társaságában senkinek sem kell szerepet játszania, mindenki önmagát adhatja.

3. Nyilas

A Nyilast a humora segíti át a nehéz időszakokon. Az emberek mágnesként vonzódnak hozzá, hiszen ő az, aki valósággá képes tenni az álmait. Nagyon erősen inspirálja a többieket nemcsak a céljaik megvalósításában, de abban is, hogyan kezeljék megfelelően az érzelmeket.

Ennyire erősek érzelmileg a csillagjegyek (Thinkstockphotos)

4. Szűz

A Szűz csillagjegy talán nem is feltételezi magáról, hogy mennyire erős érzelmileg, lelkileg. Ő az, aki szinte folyamatosan önmagát ostorozza és kritizálja, pedig a többi ember szemében valóban tökéletes: rendszerezett, okos, érdekes és rendkívül vonzó. Nem mellesleg az érzelmeket is nagyon tudatosan képes irányítani.

5. Mérleg

A Mérleg szívében mindenkinek van hely, az ő szeretete nem ismer határokat. Ha létezik csillagjegy, aki az érzelmi energiamezejével képes jobb hellyé tenni a világot, az egészen biztosan ő. Kedves, segítőkész és nagyon szeretetteljes, és az érzelmeit is képes egyensúlyba hozni.

6. Bika

A Bika talán nem is tudja, milyen elemi erővel vonzza az elveszett, bátortalan embereket. Ami már csak azért sem véletlen, mert a többiek érzik a benne lakozó hatalmas lelki erőt, ezért ösztönösen hozzá fordulnak segítségért. Érdemes használnia ezt a különleges tehetséget.

7. Vízöntő

A Vízöntőt a többiek elsőre hidegnek, távolságtartónak látják, pedig valójában neki van a legmelegebb szíve. Álmodozó, intuitív énjét sokáig elrejti a többiek elől, ami csupán azért furcsa, hiszen ő maga is pontosan ebből meríti a lelki erejét.

8. Kos

Bár a többiek könnyen beleszeretnek a Kosba, ugyanolyan könnyen el is menekülnek tőle. Akad ugyanis valami a személyiségében, amit érdemes még fejlesztenie, vagyis hogy megélhesse, milyen erős és gyönyörű belülről. Nagyon is erős lehetne lelkileg, ha képes lenne hatékonyabban kontrollálni önmagát.

9. Oroszlán

Az Oroszlánt valójában a saját egója tartja rabságban. Addig nem élheti át a benne rejlő szépséget, és a valódi lelki erőt, amíg nem dolgozik az egoizmusán. Nagylelkű és önzetlen természete pontosan emiatt mások előtt is csak később mutatkozik meg.

Meglepő módon, nem a leghatározottabb csillagjegyek a lelkileg legerősebbek (Thinkstockphotos)

10. Ikrek

Az Ikrek csillagjegyet számtalan tulajdonságáért lehet szeretni, de valamiért mégis nehéz benne megbízni. Gyakran és váratlanul változtatja a hangulatát, sokszor felszínesnek tűnhet, és nem is mindenkor tartja meg az ígéretét. Talán ezek a tulajdonságok azok, amelyek nem teszik őt olyan vonzóvá mások szemében, és amelyekkel gyengíti önmagát.

11. Bak

A Baknak nem erőssége, hogy valóban és szívből megélje a pozitív érzelmeket. Hajlamos lehet a cinikus viselkedésre, amivel inkább eltaszítja magától a többieket. Pedig kiváló humora és szorgalma okán nagyon is szerethető csillagjegy, de az optimizmusát van még hová fejlesztenie.

12. Skorpió

A Skorpió folyamatos féltékenykedésével és irigykedésével gyengíti saját magát, amivel bizonytalanságot kelt a többi emberben is. Pedig semmilyen veszélytől nem kell tartania, maximum a saját, negatív gondolataitól. A valódi érzelmeit nagyon mélyen elrejti, nem könnyű rajta kiigazodni, ezért is került éppen ő a lista legvégére.

herway

Exit mobile version