Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy tart a legjobban az elköteleződéstől

Akadnak csillagjegyek, akik úgy érzik, egyedül nagyobb szabadságot élhetnek meg, mint lekötve magukat a párjuk mellett. A horoszkópból pontosan kiderül, mi áll ennek a meggyőződésnek a hátterében, és persze az is, hogy melyik a négy elköteleződésfóbiás csillagjegy. Te is köztük vagy? És a párod?

1. A Bika

párkapcsolat elköteleződés csillagjegyek bika horoszkópMeglepő, hogy épp a Bika retteg az elköteleződéstől, aki egyébként a hűségéről híres. Pedig így van, ráadásul komoly okot is talál rá: amíg nem biztos teljes mértékben, hogy a megfelelő partnerrel hozta össze az élete, addig nagyon összekötni vele az életét. Ezért inkább tovább marad egyedül, mint hogy belemenjen olyan párkapcsolatba, amiben nem igazán hisz.

2. Az Ikrek

párkapcsolat elköteleződés csillagjegyek ikrek horoszkópAz Ikrek imád pezsegni, ismerkedni, flörtölni, de az igazi ok mégsem ez, amiért fél az elköteleződéstől. Pontosan tudja, hogy aki valóban megérinti a szívét, az jobban össze is törheti, mint sok apró flört, és ő semmi esetre sem akar sebezhetőnek látszani. Ezért inkább távolságot tart a párkapcsolatában.

elköteleződés csillagjegyek horoszkóp

Ezek a csillagjegyek elköteleződésfóbiások (Thinkstockphotos)

3. A Szűz

párkapcsolat elköteleződés csillagjegyek szűz horoszkópA Szűz szereti, amikor az életében minden rendben folyik, egy szerelem viszont felboríthatja ezt a rendet. Számára a kimértség, a meggondoltság nem a komfortzónával egyenlő – nála ez az élete tartópillére. Nagyon-nagyon különleges szerelem kell ahhoz, hogy kilépjen a megszokásból!

4. A Nyilas

párkapcsolat elköteleződés csillagjegyek nyilas horoszkópA Nyilas valósággal retteg, hogy eljön az idő, amikor fel kell adnia az izgalmakkal és kalandokkal teli életét. A szabadság és a függetlenség számára az élet legfontosabb ideái. Ha olyan társra talál, aki tiszteletben tartja az önállóságát, ő is képes lehet a megállapodásra. 

bustle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top