Íme a csillagjegyek kedvenc dala Lady Gagától

nlc | 2019. Március 11.
Az Oscar-díjas énekesnő dalai jobban illenek a csillagjegyekhez, mint sejtenéd. Vajon ki a pókerarc, és ki lehet a paparazzi? A horoszkópból minden kiderül. Ugye, már most meghallgatod a hozzád leginkább illő Lady Gaga-számot?
lady gaga horoszkóp dalok csillagjegyek

Melyik Lady Gaga-szám illik hozzád a leginkább? (iStock)

Kos

Kos jegyűként szívesen lázadsz a meglévő szabályok ellen. Lady Gaga Judas című dala pontosan ezért illik hozzád igazán. Használd a bátorságodat, ma lehetsz egy kicsit rossz, ma nem kell senkinek sem megfelelned…

Bika

Bika jegyűként imádod a szép dolgokat, a luxust. Titkon talán a hírnévről is fantáziálsz. Lady Gaga The Fame című dala a hírességek közé repít téged. Ha néhány percre is, de most valódi sztárnak érezheted magadat.

Ikrek

Ikrek jegyűként nálad valójában sosem tudni, épp melyik arcodat mutatod. Lady Gaga egyik legnagyobb slágere, a Poker Face nagyon is illik rád, hiszen képtelenség kiismerni azok érzéseit és gondolatait, akik pókerarcot viselnek.

Rák

Romantikus Rák jegyűként a szerelem, a párkapcsolat, a valódi érzések nagyon fontosak a számodra. Lady Gaga és Bradly Cooper Oscar-díjas duettjét, a Shallow-t szinte biztosan megkönnyezed.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként te nagyon is szereted a reflektorfényt. Valld be, olyan nagyon nem is zavarna, ha a világsztárokhoz hasonlóan rólad is lesifotók készülnének. Az is biztos, te mindenkor tudnád az előnyös oldaladat mutatni. Lady Gaga Paparazzi című száma neked szól. 

Szűz

Szűz jegyűként szívesen kommunikálsz és tartod a rendszeres kapcsolatot a barátokkal, a szeretteiddel. Nem esik nehezedre e-mailt, levelet írni, de szívesen csörgeted meg őket telefonon is. A mobilod nélkülözhetetlen társad. Ugye, nem véletlenül a kedvenc Lady Gaga-számod a Telephone.

Mérleg

Mérleg jegyűként számodra is nagyon fontosak a kapcsolatok. A párkapcsolat pedig mindenkor elsőbbséget élvez. Lady Gaga szerelmi játékra invitál téged a Love Game című dalával. Ne hagyd ki…

Skorpió

Skorpió jegyűként rendkívül szexi csillagjegynek számítasz. Szereted a titokzatosságot, vonzódsz a sötétséghez, a misztikához. Párkapcsolatodban nem léteznek tabuk, ahogyan Lady Gaga Bad Romance című dalában sem. Elég csak meghallgatnod, hogy felpezsdüljön a véred…

Nyilas

Nyilas jegyűként mindened a szabadság. Optimista, vidám természetednek köszönhetően nagyon népszerű vagy, te nem hiányozhatsz egyetlen buliból sem. Lady Gaga is arra inspirálj, hogy csak táncolj például a Just Dance című dalára.

Bak

Bak jegyűként hihetetlenül elszánt és céltudatos típus vagy. Mindent megteszel, hogy sikert arathass az életedben. Nem véletlen, hogy a kemény munkáért learatod a babérokat. Szóval, neked nagyon is kijár a taps Lady Gaga Applause dalával.

Vízöntő

Vízöntő jegyűként valódi egyéniségnek ismernek téged a többiek. Te nem igazán szeretnél beállni egyetlen sorba sem, a magad útját járod. Arra születtél, hogy lerombold a régit, és újat, értékeset hozz a jelenbe. Ilyesmiről énekel Lady Gaga is a Born This Way című dalban.

Halak

Halak jegyűként romantikus és álmodozó típus vagy. Keresed a szépet, a jót, az élet értelmét a mindennapokban. Talán te nem keresel milliónyi okot az életed történéseire, de azért nagyon is szereted tudni, miért történnek veled a dolgok. Lady Gaga Million Reasons című dala biztosan elvarázsol téged is.

(via elite daily)

Exit mobile version