nlc.hu
Horoszkóp
Ez a 6 csillagjegy teljesen összezavarja a környezetét

Ez a 6 csillagjegy teljesen összezavarja a környezetét

Ezek a csillagjegyek néha igencsak zavarba ejtik a környezetüket. Valójában nem mindig könnyű megérteni a mondandójukat, mert nem fogalmaznak egyértelműen. Nos, talán te is köztük vagy? Esetleg a párodat nem érted? A horoszkóp ezúttal is bölcs tanácsokat ad.

A kommunikáció művészet. Két ember között ugyanis csak abban az esetben hatékony a párbeszéd, ha a befogadó pontosan úgy értelmezi a mondatokat, ahogy azt neki szánták. A valóságban azonban – legalábbis ez a gyakoribb – nem egészen így zajlik a dolog. Mindenkivel megeshet, hogy olyan jeleket küld a másiknak, ami csak arra jó, hogy jól összezavarja vele. A következő csillagjegyek különösen élen járnak a zavaros és nem egyértelmű kommunikációban.

1. Mérleg

Az „egyensúly” a Mérleg mottója, és nem véletlenül, hiszen ő az egyik legkiegyensúlyozottabb, legdiplomatikusabb csillagjegy. Ennek ellenére tettei olykor meglehetősen szélsőségesnek tűnhetnek. Előfordul, hogy munkamániássá válik, máskor meg alig akar dolgozni. Az egyik pillanatban nyugodt, a következőben szétveti az ideg. Borzalmasan határozatlan, sokszor a körülötte élők véleménye, vagy az adott helyzet alapján hozza meg döntéseit.

2. Vízöntő

Ha kulcsszót keresnénk a Vízöntő leírásához, a „kíváncsiság” lenne az. Árnyoldala, hogy túlságosan idealista a saját érdekeit illetően. Bár az idealizmus pozitív tulajdonságnak tekinthető, s őt segíti is a céljai elérésében, ám egyúttal irreális elvárásokat is támaszt saját magával és a többiekkel szemben is. A maximalista és idealista jellemzői miatt nehezen tud bárkivel is mélyebb kapcsolatot kialakítani annak ellenére, hogy állandóan emberekkel van körbevéve.

Ezek a csillagjegyek időnként zavarba hozzák a többieket (iStock)

3. Skorpió

Az „eltökéltség” szó kiválóan leírja a Skorpió legfőbb tulajdonságát. Ösztönös, bölcs, szenvedélyes, titokzatos, ám ugyanakkor nagyon nehezen bocsát meg másoknak, illetve nem egykönnyen teszi túl magát, ha megbántották, a lelkébe gázoltak. Rideg és könyörtelen azokkal, akik ujjat mertek húzni vele. Nem könnyű a közelébe férkőzni, mert gyanakvó, ráadásul a mondandóját sem könnyű követni. Míg elvárja, hogy mások egyértelműen fogalmazzanak, ő hajlamos lehet rébuszokban beszélni.

4. Ikrek

„Változékonyság” a kulcsszó az Ikrek jegyhez. Gyenge pontja ugyanis, hogy meglehetősen határozatlan. Két oldala van, így a döntéseknél két variáció között ingázik. Jellemzően egyik fele teljesen bele van zúg valakibe, míg a másik szó szerint ki nem állhatja. Nem készakarva zavarja össze kommunikációjával a többiek, egyszerűen csak arról van szó, hogy ő maga sem érti a mindig a helyzetet, amit inkább kimagyaráz, mintsem beismerne.

5. Rák

Az „érzelmek” szó mindent elmond a Rákról. Bár különösen gondoskodó, hűséges és odaadó típus, azonnal mélabússá válik, ha úgy érzi, megbántották. Ha ebben a lelki állapotban hoz döntéseket, akkor az teljesen ellentéte annak, amit akkor tenne, amikor kiegyensúlyozott a lelke. Kiszámíthatatlansága titokzatossá, kiismerhetetlenné teszi őt. Néha az ő viselkedései is megfejthetetlen, és igencsak zavarba ejtő.

6. Nyilas

A „szabadság” a kulcsszó a Nyilashoz. Félelmet nem ismerő, kalandvágyó, igazi társasági ember. Negatívuma, hogy azonnal kimondja, amit gondol ahelyett, hogy előbb elszámolna tízig. Ő ugyanis sosem veszi figyelembe, hogy kijelentéseivel könnyen megbánthatja a többeket. Persze sosem szándékosan teszi, ám olyan mértékben belefeledkezik a saját világába, olyannyira magával ragadja saját szenvedélye, hogy észre sem veszi, tetteivel, szavaival a másik lelkébe gázolt.

(via the minds journal)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top