Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek gyűlölik az sms-t

Ezek a csillagjegyek valósággal gyűlölik az sms-eket. Nemcsak írni utálják a rövid szöveges üzeneteket, de legalább ennyire olvasni is. Szóval a horoszkóp szerint jobban teszed, ha velük meg sem próbálsz ilyen módon kommunikálni.

Villámgyors, csendes, de sokszor pontatlan, és letompítja az érzelmeket. Ez az sms- vagy mostanában leginkább Messenger-üzenet. Az alábbi négy csillagjegy szülöttei több ok miatt is ódzkodnak ettől, így hacsak nem életbevágóan fontos, meg se próbálj ezen a csatornán kommunikálni velük.

Bika

A Bika jobban szereti a személyes beszélgetést. Látnia kell a beszélgetőpartnerét ahhoz, hogy értelmesen el tudjanak beszélgetni. Hajlandó ugyan sms-üzenetet írni, amikor nagyon muszáj, de ha valami fontos vagy bizalmas, ő mindenkor marad a személyes útnál vagy legalábbis a telefonálásnál.

Mérleg

A Mérleg briliáns társalgó, aki mindenkit lenyűgöz, és pontosan ezért nem működnek nála az írott üzenetek, mert bája legnagyobb része elvész valahol az éterben. Ha muszáj, persze ő is igénybe veszi az sms-üzeneteket mint kommunikációs csatornát, de igyekszik röviden és kedvesen letudni.

Ezek a csillagjegyek gyűlölik az sms-eket (iStock)

Nyilas

Ha a Nyilas épp nem bázisugrik vagy új világokat fedez fel, valószínűleg akkor is a szabadban tölti az idejét, már csak ezért sincs ideje üzeneteket pötyögtetni a telefonján. Esetleg, ha vicces mémről van szó, talán kivételt tesz. Bár ilyesmiket szívesen küldözget, ha valami fontos, inkább hangüzenetet hagy, vagy addig csörget telefonon, míg föl nem veszed.

Bak

A Bak realista, és csak akkor üzenget, ha nagyon jó oka van rá. Mindig van célja, és ódivatú lelke sokkal szívesebben kommunikál a hagyományos csatornákon. Szeret teljes lényével odafigyelni, és beszélgetőpartnerétől is ugyanezt várja el. Pontosan ezért gyűlöli a rövidített, számára sokszor érthetetlen üzeneteket.

(Elite Daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top