Horoszkóp

Ezekkel a csillagjegyekkel gyorsan túlteszed magad a szakításon

Ezek a csillagjegyek valódi támaszt nyújtanak a szakítást követően. Mellettük gyorsan túlléphetsz a fájdalom, a csalódáson, ők ugyanis visszahoznak téged az életbe. Nem várják el, hogy örökre velük maradj, s talán pontosan ezért működik annyira ez a típusú párkapcsolat. Vajon a párod is köztük van?

A szakítást követően nem a legjobb ötlet azonnal új párkapcsolatba vetni magadat, bár előfordul, hogy épp az új élmények gyógyítják be a sebeket. Sokan esküsznek arra, hogy az „átmeneti” kapcsolat igenis segíthet feldolgozni a válás okozta fájdalmakat, hiszen ilyenkor épp a szeretetre vágynak a leginkább. Ezeknél a párkapcsolatoknál nem az elköteleződésre megy ki a játék, inkább csak a bánat feledésére. Persze, ha semmi komolyabbat nem vársz a másiktól, jól teszed, ha ezt előre tudatod vele – hiszen mégiscsak így fair –, s ha elfogadja, jöhet a folytatás. Ellenkező esetben valaki másra lehet szükséged. Ezzel a hat csillagjeggyel biztosan nem teszel rossz lóra, velük búcsút inthetsz a szakítás utáni fájdalomnak. És még csak kérdőre sem vonnak ezért.

1. Ikrek

Az Ikrek remek társnak bizonyul a szakítás után. Te is meglepődsz, milyen gyorsan visszanyered régi önmagadat, önbizalmadat mellette. Minden vele töltött idő vidámságban telik, remekül szórakozol, s lehet, hogy idővel nem is szeretnéd, hogy véget érjen az „átmenetinek” induló kaland. Ha mégis úgy döntesz, hogy valaki mással kötsz stabilabb kapcsolatot, ő biztosan nem veszi zokon, sőt a barátod marad, akire bármikor számíthatsz.

2. Kos

A Kos mellett nem győzöl ráébredni arra, milyen sok csodát tartogat az élet. Segítségedre van, hogy a szakítást követően újra képes legyél a függetlenebb és énközpontú életre. Mellette megtanulhatod, mennyi ambíció rejlik benned, és egyre bátrabban vállalod a kockázatokat is. Támogat, hogy új elfoglaltságot találj magadnak, s folyton emlékeztet, hogy a nevetés, a szórakozás hozzátartozik a mindennapokhoz. Ő biztosan nem hagyja, a négy fal között búsulj.

Ezekkel a csillagjegyekkel könnyen túlléphetsz a szakításon (iStock)

3. Nyilas

Szó sincs róla, hogy a Nyilas új élettel ajándékozna meg, hiszen még javában tart a jelenlegi is, csak éppen rá kell ébredned, milyen jó azt élni. Mellette rádöbbensz, mennyi izgalmat hagytál ki eddig, s bátorít, hogy merj kilépni a komfortzónádból. Segít átértékelni magadban, hogy mit várhatsz egy kapcsolattól, s mit nem vagy hajlandó ezentúl megtenni. Mellette a változásról, az új dolgok megtapasztalásáról telnek a napok, s pontosan ez az, amire szükséged van.

4. Mérleg

A Mérleg nagyon kedves, figyelmes, diplomatikus, ő mindig gondosan megválogatja a szavait, hogy ne okozzon több fájdalmat neked. Ő az a típus, aki a legdurvább szakítást követően is segít kijönni a mélypontról. Mellette kellően szabadnak érezheted magadat, de magányosnak semmiképpen sem. Megértő, át tudja érezni a helyzetedet, és persze segít elfelejteni a sérelmeket. Az is lehet, gyorsan rájössz, nála megfelelőbb társat nem is találhatnál.

5. Halak

A Halak megértő, jószívű, a vállán mindig ki tudod sírni a bánatodat. Megadja számodra azt a társaságot, amit igényelsz, mindenféle elvárás nélkül. Megérzi, mire van szükséged, még akkor is, ha neked valójában fogalmad sincs róla. Segítségedre siet, hogy megtalálhasd a szakítás pozitív oldalát, hogy tanulhass a csalódásból, s a fájdalmat a művészi önkifejezésre használd.

6. Rák

A drámai és fájdalmas szakítást követően leginkább arra van szükséged, hogy teljesen elborítson a szerelem, s pontosan ez, amit a Rák mellett megtapasztalhatsz. Igazán szeretni való és oltalmazó típus, s ha az exeddel semmilyen kapcsolatra sem vágysz, biztos lehetsz benne, hogy megóv tőle. Nem csupán „átmeneti kapcsolatban” nagyszerű és megértő partner, hanem hosszútávon is érdemes vele számolni…

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top