nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek világgá kürtölik a boldogságukat

Ezek a csillagjegyek világgá kürtölik a boldogságukat

Ha ezek a csillagjegyek szerelmesek, és felhőtlenül boldogok, arról mindenki pillanatokon belül tudni fog a környezetükben. Ők nem rejtik véka alá az érzelmeiket, hanem világgá kürtölik. Te is köztük vagy? A párod? A horoszkópból meglepő részletek derülnek ki.

Néhány csillagjegy, amikor igazán boldog, arról mindenki tudni fog. Ők ugyanis képtelenek az érzéseiket visszafogni. Sőt, ilyenkor elvárják, hogy mindenki osztozzon a boldogságukban. Mindenkinek elmesélik, milyen szerencsés találkozásban volt részük, s persze újdonsült párjukat is azonnal bemutatják a környezetüknek. Ők tényleg szó szerint világgá kürtölik a szerelmüket. Még akkor is, ha a másik nem igazán vágyna a megkülönböztetett figyelemre. Vajon te is elmondod mindenkinek a boldogságodat? És a párod?

Az Oroszlán képtelen magában tartani a boldogságát

Amikor az Oroszlán szívét megérinti a szerelem, ő teljesen odáig lesz új társáért. Ez számára olyan, mint egy pár új cipő, amit bemutathat ország-világnak, s cserébe bókok özöne zúdul rá. Úgy véli, a szerelmet meg kell ünnepelni. S bár tisztában van vele, hogy újdonsült társa nem mindenkit tesz olyan izgatottá, mint saját magát, vagy legalábbis nem hosszú ideig, ennek ellenére nem rejti véka alá a párkapcsolatát. Persze, ahhoz elég érett és józan, hogy tudja, milyen információkat oszthat meg róla a többiekkel. Inkább csak a szépeket mondja el.

Ezek a csillagjegyek világgá kürtölik a szerelmüket (iStock)

A Rák mindenkivel megosztja a boldogságát

A párkapcsolatban a Rák mintha kivetkőzne magából. Amikor fülig szerelmes, egyszerűen képtelen éretten gondolkodni, túlságosan is izgatott és boldog, hogy ne ossza meg érzéseit a környezetével. Ha valakivel összehozza a sors, mindjárt arról ábrándozik, hogy ő az igazi, akit – amilyen gyorsan csak lehet – be kell mutatnia a családjának és a barátainak. Mindenkinek folyton róla beszél, legyen szó a munkatársairól, a barátok barátairól, de még idegenek előtt is kitárja a szívét. Szóval fecseg, és fecseg, és fecseg.

A Kos világgá kürtöli a szerelmét

Amikor a Kos szerelmes, azt mindenkinek tudnia kell. Szertekürtöli a világot az érzéseivel, nem törődve azzal, hogy idegenek is jelen vannak, akik nem is értik az egészet. Valójában a Kos imád szerelmes lenni, s ezt az érzést mindenkivel meg is akarja osztani. Nem számít, hogy mindössze egy hete, avagy egyetlen hónapja randizik újdonsült párjával, úgy véli, ő az igazi. Aztán amikor mégsem jönnek be a számításai, keresi az újabb nagy Ő-t.

Az Ikrek kibeszéli a boldogságát

Az Ikrek mindenkinek beszél a párkapcsolatáról, s itt a „mindenki” nagybetűvel értendő. Az a típus, aki a háztetőről telekürtöli a világot, nem rejtve véka alá az érzelmeit. Imádja, ha mások tudomására hozhatja a boldogságát, hiszen ez ilyenkor mindennél izgalmasabb számára – még akkor is, ha végül a kapcsolata rövid életűnek bizonyul. A közösségi médiát elárasztja fotókkal, apró részletekkel, ilyenkor ismerősei úgy érezhetik, ők is az Ikrek párkapcsolatának aktív részesei.

(via your tango)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top