Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2020. február 5-11. – Felkavar a telihold

A vasárnapi telihold nagyon sok feszültséget jelez. Érdemes előre felkészülni a várható eseményekre. A holdhoroszkóp megfontolandó javaslataival támogat és segít...

A vasárnap reggeli telihold valójában kettévágja a szerdától szerdáig tartó hetet. Előtte nő, ami növeszt, utána fogy, ami fogyaszt. Ha ezzel együttműködsz, fantasztikusan hatékony leszel például a selejtezésben, a leszokásban. De addig is jó, ha tudod, mire számíthatsz az Oroszlán jelében járó telihold idején…

SZERDA február 5.: Szellőztess ma minél többet szerdán! Az Ikrekben járó Hold felfrissíti a lakásodat, az irodát és természetesen téged is. Emellett a mai nap kitűnő mindenféle megbeszélésre, egyeztetésre, interjúra. A tanulás és a vizsga is jól megy. Viszont fodrászati tilalom van érvényben a mai napon, ezért jobban tennéd, néhány napot várnál még a hajvágással.

CSÜTÖRTÖK február 6.: Csütörtökön már a Rákban jár a Hold egész nap, ami aktuálissá teszi a mosást, felmosást, a növények öntözését, a teázást, a szaunát, mindent, ami vízzel kapcsolatos. Már megtapasztalhattad, hogy akkor érdemes a virágoknak vizet adni, amikor vizes jegyben jár a Hold. A Rák vizes jegy, s mivel közeleg a telihold, tanácsos teákkal méregtelenítened. Sőt, csinálhatnál sós lábfürdőt is, ha ismered a módszert. 

PÉNTEK – február 7.: A mai napon is a Rák Hold határozza meg, hogy mit érdemes csinálnod: mosás, felmosás, öntözés, teázás, méregtelenítés sok folyadékkal. Ezek mellett elmehetnél szaunázni is, hiszen amikor izzadsz, rengeteg méreg távozik a szervezetedből. Persze utána pótolni kell az elvesztett folyadékot. De semmiképp se cukros, színezett üdítőkkel!

Nem lesz könnyű kezelni a vasárnapi telihold feszültségét (fotó: Pixabay)

SZOMBAT február 8.:Ma már az Oroszlánban jár a Hold, amely a vasárnap reggeli telihold előfutára. Biztosan érzed a feszültséget, és több ingerült emberrel találkozhatsz ma. Ne vedd át az idegességüket! Inkább vedd elő a játékos énedet, s menj el korcsolyázni, bowlingozni! Az Oroszlán az életvidám részedet támogatja. Este nézz az égre, és csodáld meg a ragyogó teliholdat!

VASÁRNAP – február 9.: Ma reggel 08:34-kor lesz a telihold, ami miatt lehet, hogy rosszul aludtál. Ettől nyűgösen indulhat a napod. Ha nem akarod vonszolni magaddal a kedvtelenséget, menj sportolni, vagy állj neki selejtezni. Ma már fogy a Hold, ami a legjobb segítség a selejtezésben. A teliholdról részletesen a táblázat alatt olvashatsz.

HÉTFŐ – február 10.: A szorgalmas, precíz Szűzben járó Hold pont jókor jön, mert kezdődik az új munkahét. Lesz türelmed a nagy koncentrációt igénylő munkákhoz. Mivel ma már fogy a Hold, selejtezgetsz és méregteleníthetsz is. Engedj el, szabadulj meg minden felesleges, haszontalan holmitól! A régiek szerint a Szűz fogyó Holdnál lehet a leghatékonyabban takarítani.

KEDDfebruár 11.: Amennyiben tegnap nem volt időd, kedved, kapacitásod selejtezni, takarítani, ma is megteheted. Nem kell szabadságot sem kivenned hozzá, mivel a Szűz fogyó Hold hatékonnyá tesz. Vagyis rövid idő alatt többet tudsz haladni, mint máskor egész nap alatt. Kár lenne kihagynod a lehetőséget…

Erre figyelj a telihold hetében

Ezekben a jegyekben jár a Hold a telihold hetében (nlc)

Hierarchikus telihold

Február 9-én, vasárnap reggel 08 óra 34 perckor a Vízöntő Nap és az Oroszlán Hold egymással szembekerül, vagyis telihold lesz, amikor a Nap teljesen megvilágítja a Holdat. Teliholdkor itt a Földön feszültebben lehetünk, mert a két úgynevezett fővilágosító, a Nap és a Hold két irányba húz téged.

Ellentétes minőségek között őrlődhetsz: a Vízöntő az egyenlőségre való törekvést, az Oroszlán a hierarchikus rend utáni vágyat erősíti, melytől te is és mások is összezavarodhatnak. Tőled és az aktuális élethelyzetedtől függ, hogy éppen melyiket tartod fontosnak: az egyenlőséget, avagy a hierarchiát. Ezen a napon jobb, ha nem az ellentétet, hanem a közös pontokat keresed, hiszen így nagyobb eséllyel úszhatod meg viták nélkül a napot.

Jó hír, hogy maga a telihold csak pár perc, de hatása akár két napig is tarthat. Tehát már szombaton és egész vasárnap is érezheted. Okosan tennéd, ha megfogalmaznád, mit akarsz, illetve tudsz elengedni, miről akarsz, tudsz leszokni.

Ez a telihold akkor érint a legérzékenyebben, ha az Oroszlán jelében születtél, most nagyon könnyen megsértődhetsz. Ha Vízöntő szülött vagy, neked kell vigyáznod mások érzékenységére, de Bikaként és a Skorpióként sem árt az óvatosság. Természetesen bármilyen más jegyben születtél, akkor is legyél körültekintő teliholdkor…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top