Ezek a csillagjegyek nagyon nem illenek egymáshoz

nlc | 2020. Április 19.
Néhány csillagjegyet a sors is egymásnak rendelte. Másokat egymáshoz sodorja a sorsuk, de aztán hamar kiderül, hogy csöppet sem illenek össze. És olyan párok is léteznek, akik különbözőségük ellenére is egymáshoz csiszolódnak az évek során. Te és a párod vajon összeilletek? A horoszkópból kiderülhet.

Egyes csillagjegyek jobban passzolnak egymáshoz, mint mások, ám vannak, akiknek soha nem lenne szabad szerelembe esniük. Nézeteltérések minden párkapcsolatban akadhatnak, hiszen sokan a pénzzel kapcsolatosan nem tudnak dűlőre jutni, mások a gyereknevelésben vallanak különböző elveket, ám az is előfordulhat, hogy a párok olyan apróságnak tűnő kérdésekben is civakodnak, minthogy melyik étteremből rendeljék a vacsorát.

Nem feltétlenül az a fontos, hogy milyen problémákkal kell szembenézniük a pároknak, inkább az, hogyan képesek ezeket kezelni. Néhány csillagjegypárosnak talán sosem sikerülhet felülemelkednie a problémákon. A horoszkóp szerint ők csak nagyon ritkán találnak valódi harmóniára egymás mellett…

Kos férfi – Bak hölgy

Igen valószínűtlen, hogy a Kos férfi leveszi a lábáról a Bak hölgyet. Mindez azzal magyarázható, hogy a Bak született vezető, mint ahogy a Kos is az. Amikor ez a két csillagjegy összejön, a kezdeti lelkesedést követően állandó a harctérré válik az életük. Képtelenek megalkudni, s egyezségre jutni, hogy kinek jusson a nagyobb hatalom és a kontroll.

Bika férfi – Ikrek hölgy

A Bika férfi nem tud könnyen zöld ágra vergődni az Ikrek hölggyel. A Bika és Ikrek ugyanis teljesen más intenzitással élik a mindennapjaikat. Előbbi nyugodt, lassú és otthonülő típus, míg párja folyton ezerrel pörögne, s imádja a partikat, a társaságot. S ez a merőben eltérő életszemlélet a párkapcsolat széthullását eredményezi. Sosem találnak összhangra egymás mellett.

Ikrek férfi – Szűz hölgy

Az Ikrek férfi és a Szűz hölgy kapcsolata remekül működhet, ám nem romantikus értelemben. Az Ikreket nem hozza lázba, ha irreálisnak tűnő elvárásoknak kell megfelelnie, s a Szűz bizony meglehetősen magasra teszi a mércét. Intellektuálisan ugyan inspirálják egymást, ám a Szűz nőt bosszantja az Ikrek férfi gondtalan életvitele, s a rendetlensége is.

Rák férfi – Vízöntő hölgy

Vízöntő hölgy vagy, s épp egy Rák férfiba szeretnél bele? Nincs szerencséd… A Vízöntő számára az élet tele van szórakozással és pörgős eseményekkel. A Ráknak ugyanakkor jóval fontosabb a nyugalom, a biztonság, az érzelmi harmónia. Otthonülő és nagyon ragaszkodó típus, aki tökéletes férj lehet, csak nem a nyitott és független Vízöntő nő mellett.

Oroszlán férfi – Bika hölgy

A Bika hölgy és az Oroszlán férfi amennyire vonzódik egymáshoz eleinte, annyira összeférhetetlenek. Ennek oka, hogy teljesen másképp mutatják ki a szeretetüket, másképp oldják meg a problémájukat, s végképp teljesen eltérően viszonyulnak a pénzhez. A harmonikus és tartós párkapcsolathoz pedig kevés, hogy az ágyban harmóniára találnak.

A horoszkóp szerint ezek a csillagjegyek nem találnak összhangra egymás mellett (fotó: Getty)

Szűz férfi – Kos hölgy

A Szűz férfinek és a Kos hölgynek nem csekély gondot jelent, hogy bármiben is egyetértsenek egymással. Mindketten makacsok és akaratosak a saját elképzeléseiket illetően. Egy párkapcsolatban pedig vagy az egyiknek, vagy mindkettőnek hajlania kellene a kompromisszumra. Köztük erre kicsi az esély, pedig nagyon erősen vonzódnak egymáshoz eleinte.

Mérleg férfi – Halak hölgy

A Mérleg férfi és a Halak hölgy sem nevezhető ideális párosításnak. Bár a párkapcsolatuk nagyon gördülékenyen indul, a mélyben rejlő problémák azonban hamarosan felszínre bukkannak. A Mérleg az élet minden pillanatát szeretné megélni, nyitott és közvetlen mindenkivel, míg a Halak gyakran kesereg a múltbeli baklövésein, s hajlamos a saját világában vigasztalódni.

Skorpió férfi – Mérleg hölgy

A Skorpió férfinál és a Mérleg hölgynél kevésbé összeillő párost nehéz találni. A bár az ismerkedést követően vonzódnak egymáshoz, párkapcsolatuk valójában az első pillanattól kezdve gyenge lábakon áll. A Mérleg társaságkedvelő, szívesen flörtölget, a Skorpió birtokolni akar, s meglehetősen féltékeny típus. Nem kell sok idő, hogy darabjaira hulljon a kapcsolatuk.

Nyilas férfi – Bak hölgy

A Nyilas férfi és a Bak hölgy valójában az alapvető kérdésekben sem értenek egyet. A Nyilas nem szereti, ha túl nagy felelősséget kell vállalnia, s éppen ez történik, ha egy Bak hölggyel kezd randizni. A Bak ugyanis megbízható, tetteiért vállalja a felelősséget, komoly párkapcsolatban gondolkodik, s ezt várja el párjától is. A Nyilas ezt meg nem szívesen vállalja.

Bak férfi – Nyilas hölgy

A Bak férfi két lábbal a földön áll, mindig kiszámítható, megbízható, s logikus, észszerű döntéseket hoz. A Nyilas hölgy ugyanakkor egészen más típus. A kettejük közötti párkapcsolat nem lehetetlen, de nem könnyű időszakot vetít eléjük. Ők ugyanis nagyon másként szemlélik az életüket. Előbbi zárkózott és visszafogott, utóbbi nyitott és optimista…

Vízöntő férfi – Skorpió hölgy

A romantikus párkapcsolat aligha képzelhető el hosszú távon a két merőben eltérő csillagjegy között. A Skorpió hölgy ugyan veszélyesen vonzó, de nagyon szeszélyes, birtokló és féltékeny természetű is, s ez olyan érzéssel töltheti el a Vízöntő férfit, mintha csapdába ejtették volna. Neki fontos a szabadsága, az önállósága, s ha kalitkába zárják, „letörik a szárnya”.

Halak férfi – Ikrek hölgy

Szeretheti Halak férfi az Ikrek hölgyet? Nem lehetetlen, ám nincs könnyű dolga. Az Ikrek hölgy ugyanis gondtalan, nagyon vidám és társaságkedvelő típus, s igyekszik élvezni az élet minden pillanatát. A Halak számára ugyanakkor fontos, hogy kifejezésre juttassa az érzelmeit, még ha ezek olykor negatívak is. Szeret hallgatni, amit az Ikrek viszont ki nem állhat…

(via the talko)

Exit mobile version