nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. január 9–10. – Jut idő mindenre

Lassan indult az új évetek? Nem baj. Nem kell kapkodnotok. Ez a hétvége az elvek megvalósítására és a gyakorlat kivitelezésére jó. Emlékeztessétek magatokat és egymást arra, hogy mit fogadtatok meg szilveszterkor, és kezdjetek el eszerint élni!

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat…

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. 1. 9.

Induljon szerelemben az újév (Fotó: Pixabay)La

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombat reggel vita pattanhat ki köztetek a pénz miatt. Ez felesleges. Szóval hagyjátok abba! Déltől helyreáll a harmónia, és kezdődhet egy kitűnő hétvége, amibe bele kéne férnie egy kis mozgásnak. Ez lehet sport, takarítás, vagy valami más

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

A szombati ellentétes hatású fényszögek fura reakciót hoznak ki belőled: egyszerre leszel ingerült és nyugodt. Előbbi hamar elmúlik, ha nem kezdesz el vádaskodni. Vasárnap rendbe jön minden. Főleg, ha nem vesztetek össze szombaton.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Számodra ez a hétvége a szerelmedről és kapcsolatotok ünnepléséről szól. Számold ki, hogy hány hónapja, hány napja vagytok együtt, és lepd meg valamivel a szerelmedet! Legyen ez apróság és személyes, amit csak ti ketten értetek! Meglátod, örülni fog.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bízol a párodban? Tesztelheted magadat ilyen szempontból ezen a hétvégén: engedd meg, hogy ő döntsön! Ne szabj előfeltételeket! Ha az derül ki, hogy te akarsz mindent irányítani, akkor el kéne gondolkoznod azon, hogy miért ragaszkodsz ehhez.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Fergetegesen jó kedved lesz ezen a hétvégén. A bohóckodás, a játék és az ötletek sziporkáznak belőled. Elvárod, hogy a kedvesed is lelkesedjen. Ám lehet, hogy őt más témák foglalkoztatják. Össze kell hangolnotok a terveiteket, hogy ne legyen sértődés.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Már megint a család. Most is várnak titeket. Ez az elvárás újabb ürügy, hogy vitázzatok. Holott ez öngól lenne. Kettesben beszéljétek meg, hogy hogyan osztjátok be az időt úgy, hogy maradjon töltődésre, lazításra, szerelmeskedésre is.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem kell szégyellned, hogy intenzíven foglalkoztat a tanulás, a fejlődés gondolata. Ne hidd, hogy a kedvesed neheztelne rád! Jobb, ha őszinte vagy. Már csak azért is, mert ha titkolózol, ő a legrosszabbra gondolhat, és felütheti a fejét a féltékenység.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hogy lehet kibékíteni a párodat és a szüleidet? Ez a kérdés nyomaszthat szombaton. Akár régi, akár új feszültségről van szó, minél előbb lépned kell. Máskülönben egyre inkább elmérgesedhet a helyzet. Beszélj őszintén a pároddal, és kérd a segítségét!

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Csúcsformában leszel egész hétvégén. Pont emiatt nem érted, hogy a szerelmed miért duzzog, miért olyan kedvtelen. Legyél vele gyengéd és megértő! Találj ki olyan közös programot, ami mosolyt csal az arcára! Csak ez után lehetsz te is elégedett…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem hagy nyugodni a gondolat, hogy a pénz, az anyagi helyzetetek alakulása egyre kevésbé átlátható és tervezhető. Győzd meg a párodat, hogy ez neked alapvető fontosságú! Ha lehet, vond be a számolásba, kalkulálásba, költségvetés készítésbe!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton reggel egy csúnya fényszög csúnya vitát gerjeszthet. Jobb lenne, ha átaludnátok ezt. Minél később bújtok ki az ágyból, annál nagyobb eséllyel úszhatjátok meg. Vasárnap egy új ötlet pattan ki a fejedből, ami a kedvesedet sokkolhatja.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Neked könnyen ment az új év megtervezése? Ha igen, szerencsés vagy. Ha nem, akkor könnyebben megérted a szerelmedet, aki nem tud, nem akar a jövőről beszélgetni. Persze úgyse bírod ki, hogy faggasd. De ezt tedd kedvesen, humorral fűszerezve!

Ezt olvastad már?

2021 nagy szerelmi horoszkópja

Ez is érdekelhet Éves szerelmi horoszkóp 2021-re Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top