nlc.hu
Horoszkóp

Havi horoszkóp

Havi horoszkóp 2021. májusra

A Merkúr és a Szaturnusz között létrejövő fényszögkapcsolatból arra következtethetünk, hogy talán még a tabutémák is megbeszélhetővé válhatnak, a régi problémák végére pont kerülhet.

Kos – májusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan esemény történhet, amely miatt örömödben a fülig érhet a szád. Érdemes most Szent Ritához, a lehetetlen dolgok védőszentjéhez imádkozni, aki valóra válthatja még a legmerészebb álmodat is. A rokonaiddal szemben viszont türelmesebbnek kellene lenned, és ügyelni arra, hogy ne kényszerítsd rájuk az akaratodat. A baráti kapcsolataid között lesz olyan, akinek búcsút inthetsz.

Bika – májusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre nem számítasz, amely kihúzhat a slamasztikából. Nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért most kellene előadni a terveidet, amelyeket könnyebben megvalósíthatsz. A szerelmi kapcsolatokban kedvesed dolgai pompásan alakulhatnak, amely jó hatással lehet kettőtök viszonyára. Rendkívül balesetveszélyes ez a hónap, légy óvatosabb.

Ikrek – májusi horoszkóp

Megeshet, hogy olyan dolog juthat a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy te kerülsz olyan helyzetbe, amelyben nehéz becsületesnek, tisztességesnek maradni. Most a szavak embere lehetsz. Nem árt, ha tudod, hogy dicsérettel, tömjénezéssel olyan eredményt érhetsz el, amely miatt az elégedettség járhatja át minden porcikádat. A házasságokban, régi együttélésekben elfogadási probléma alakulhat ki.

Havi horoszkóp

Orgona ága (Fotó: Pixabay)

Rák – májusi horoszkóp

Olyan eseményekben gazdag ez a hónap, amelyeket talán nehezebben tudsz elfogadni és meglepődhetsz miattuk. Előfordulhat, hogy valaki bajba juthat. Ha tudsz, akkor ellenszolgáltatás nélkül légy másnak a segítségére. A párkapcsolatokban olyasmi történhet, ami miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. A munkahelyeden azonkívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem nagyon tehetsz.

Oroszlán – májusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy glória ragyoghat a fejed fölött. A dolgok nagyon is a kedved szerint alakulhatnak. Megeshet, hogy amiről korábban úgy tűnt, hogy lehetetlen, vagy lehangolttá váltál miatta, arról most az ellenkezője derül ki. Most érdemes állást vagy akár hivatást változtatni. Anyagi ügyeid is pompásan alakulhatnak, és a kapcsolataidnak is nagy hasznát veheted. Ha párkapcsolatban élsz, társad nehéz helyzetbe kerülhet.

Havi horoszkóp

Májusi manó (Fotó: Pixabay)

Szűz – májusi horoszkóp

Pompás időszak lehet ez a mostani, amikor akár kezedbe is veheted a sorsodat. Többen szeretnének a környezetedben tartózkodni. Sőt, még az is lehet, hogy valakire nagy hatást gyakorolhatsz. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor most kellene a tettek mezejére lépni. A kollégák között van olyan, akinek a negatív viselkedése előtt meglepetten állhatsz. A párkapcsolatodban varázslatos pillanatokat élhettek át.

Mérleg – májusi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban válságos helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy a viszonyotok szakítópróba elé kerül. Több az ideges személy a környezetedben, akik hatással lehetnek rád, és te is feszültté válhatsz. Megeshet, hogy olyan szituáció alakulhat ki, amelyet nehezebben tudsz kezelni. Ám nem vagy egyedül, mások támogatására számíthatsz. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van.

Skorpió – májusi horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. De megeshet, hogy olyan dolog jut a tudomásodra, amely előtt értetlenül állhatsz. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyben jó eredményt érhetsz el. Megeshet, hogy olyan dologgal kell foglalkoznod, amelyet jó lenne, ha a siker érdekében titokban tartanál. Adódhat egy váratlan lehetőség, amelyre igent kellene mondani.

Nyilas – májusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal mindent megbeszélhetsz, amit lényegesnek tartasz. Életed párja is sokkal nyitottabb, mint korábban bármikor. Előfordulhat, hogy belebonyolódhatsz egy olyan dologba, amelyet jó lenne, ha titokban tudnál tartani. Ha szülő vagy, gyermeked miatt feszültebbé válhatsz. Pénzügyeid viszont jól alakulhatnak, amire most kiadsz, az nagyon megéri az árát.

Havi horoszkóp

Rózsaszín álom (Fotó: Pixabay)

Bak – májusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad feszültebbé válhat, még az is lehet, hogy vita alakulhat ki közöttetek. Akivel most hoz össze a sors, azzal akár össze is kötheted az életed. Pénzügyeid hullámzó képet mutathatnak, a kiadások mellett olyan bevételed is lehet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre. Kollégával nagyon jól megérthetitek egymást, munka során sikereket érhetsz el, amelyek jó hatással lehetnek a kedélyedre.

Vízöntő – májusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad élete olyan kerékvágásban folytatódhat, amely jó hatással lehet a kettőtök kapcsolatára. Ha szülő vagy, akkor gyermekednek nagy szüksége lehet a figyelmedre. Nem biztos, hogy mindenben egyetértetek, ezért feszültség alakulhat ki. Kolléga az idegeidre mehet, de az is lehet, hogy a munka során jöhet létre idegtépőnek bátran nevezhető szituáció.

Halak – májusi horoszkóp

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy akire régóta vágyakozol, várakozol, hirtelen olyan dologgal áll elő, hogy neked meglepetésedben talán még a szavad is elakad. Nagyon fontos, hogy most minden új dologra legyél nyitott, mert ez vezethet sikerre, jó eredményre, amely elégedetté tehet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top