nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp

Heti horoszkóp 2021. május 3–9. – Külső-belső feszültség

Május egyelőre se nem eseménytelen, se nem békés. A bolygók őrült harcban állnak egymással ezen a héten a heti horoszkóp szerint. Figyeld meg, hogy milyen elvek miatt feszülnek egymásnak az emberek, és figyeld meg, hogy belül milyen ambivalens érzések támadnak! Ezek megfigyelése enyhíti a feszültségeket.

Vajon neked mi mindent jelez a heti horoszkóp? Természetesen ezúttal is megtudhatod a legfontosabb részleteket és a várható fejleményeket. Érdemes előre felkészülni a legfontosabb változásokra, újdonságokra.

KOS – heti horoszkóp

Semmiképp se add át magad a pénzügyi aggodalomnak hétfőn! Nem túl fényes a helyzet, de bízz abban, hogy hamarosan egyenesbe jössz! Keddtől könnyebb lesz optimistának lenned. A Merkúr segít, hogy kicsit kedvezőbb fényben láss mindent. Talán neki is köszönhető, hogy olyan hírt kapsz csütörtökön, ami jogos bizakodással tölt el. Bebizonyosodik, hogy érdemes kitartanod. Péntek déltől visszanyered azt a lendületet, ami alapvetően jellemez. Nézz vissza a mögötted álló hétre, és fejtsd meg a szorongásod okát!

Heti horoszkóp

Külső-belső feszültség (Fotó: Pixabay)

BIKA – heti horoszkóp

Jobb, ha tudod, hogy hétfőn 4, szombaton 1 próbára tevő fényszög lesz az égen, ami rád nézve nem valami jó. Egyértelmű, hogy most rugalmasságból és nyitottságból vizsgázol. Utóbbi nélkül nem fog menni az előbbi. Vagyis nyitottá kell válnod új megoldásokra, ha belátod, hogy rugalmasság nélkül nem boldogulhatsz. A bolygók jutalmat tartogatnak számodra: csütörtökön egy Vénusz-Plútó szuper fényszög előnyhöz juttat téged. Hétvégén aktivitásra buzdít a Kos Hold. A mozgás generátorként fog hatni rád…

IKREK – heti horoszkóp

Elő-szülinapot élhetsz meg ezen a héten. Égi ajándék neked, hogy kedden bolygód, a Merkúr, szombaton pedig a Vénusz lép az Ikrekbe. Előbbitől könnyebbnek és gyorsabbnak, utóbbitól népszerűbbnek és szerencsésebbnek fogod érezni magad. Szóval panaszra nem lehet okod. Csupán egy kihívást tartogat a hét: diszkréten kell kezelned több témát is. Semmilyen ürüggyel se áruld el, amit tudsz! Ne hidd, hogy jót teszel, ha elmondod! A hétvégédet töltsd barátokkal! Velük felszabadultnak érezheted magad.

RÁK – heti horoszkóp

Szerda és csütörtök kivételével rázós napok jönnek. A május egyelőre se nem békés, se nem feszültségmentes. A te érzékenységed erre meglehetősen rosszul reagál. Holott okosabb lenne, ha nem vennél mindent magadra. Nem kell megkeményedned. Bőven elég, ha felteszed a kérdést magadnak, hogy van-e közöd hozzá, illetve tudsz-e bármit tenni. Amennyiben a válasz nem, koncentrálj a saját dolgaidra! Kizárólag így előzheted meg a nagyobb bajt: azt, hogy lerobbanj. Jól tennéd, ha hétvégén kimozdulnál a négy fal közül.

OROSZLÁN – heti horoszkóp

A bolygók és az égi folyamatok munkahelyi konfliktus-sorozatot mutatnak. Ezek olyan témák, amiben minden résztvevő teljesen meg van győződve arról, hogy neki van igaza. Figyeld meg, hogyan feszülnek egymásnak! És figyeld meg, hogy benned hogyan csapódik le mindez! Nem leszel elszenvedője az egésznek, ha tudatosítod, hogy mi zajlik. Amikor ingerültté válnál, igyál több folyadékot! A hétvégét kedvelni fogod. A Kos Hold visszaadja a lelkesedést és a derűlátást, főleg, ha vidám emberekkel találkozol.

SZŰZ – heti horoszkóp

Ne lepődj meg semmin! Ezen a héten óriási jövés-menés lesz a munkahelyeden. Ráadásul mindenféle hírek jönnek. Ezeket fenntartásokkal fogadd! Lehet köztük csúsztatás és/vagy pánikkeltés. A csütörtök lesz a te napod. Egy fantasztikus Vénusz-Plútó fényszög okot ad a bizakodásra. Látszik a fény az alagút végén. Tudatosítsd ezt, mert később erőforrássá válhat. Nagyon vigyázz, hogy hétvégén mire költesz! Kerüld a felesleges kiadásokat! Hiába indokolod meg, nem biztos, hogy valóban szükséged van rá.

MÉRLEG – heti horoszkóp

Drága az élet. Minden sokba kerül. Hiába próbálod olcsón megúszni, időről időre elkeseredsz a pénztelenség miatt. A bolygók pont ezt mutatják ezen a héten. Nem tehetsz mást, mint hogy spórolsz. Közben kreatív ötletekkel szórakoztathatod magad. Olvass utána, pl. hogyan lehet a mosóporral takarékoskodni, vagy nézz bele a hűtőbe, és abból főzz, amit ott találsz! Így nem kell bevásárolnod. Szerelmesnek ígérkezik a hétvégéd. Ha van párod, akkor bújj hozzá! Ha még nincs, most megtalálhatod a nagy Őt…

SKORPIÓ – heti horoszkóp

Döbbenetes, hogy az emberek mennyire ingerlékenyek lesznek ezen a héten. Mindenáron maradj ki mindenféle konfliktusból! A hétfő és a szombat látszik a legkritikusabbnak. Szerdán és csütörtökön a helyzet magaslatán leszel. De ne bízd el magad! Inkább maradj csendben, és figyeld meg, hogy miért pattannak ki időről időre a viták! Amennyiben meg tudod fejteni az okát, könnyebb lesz kívül maradnod. Jól tennéd, ha hétvégén lekötnéd a szabad kapacitásaidat bármilyen munkával. Így nem lesz időd agyalni.

NYILAS – heti horoszkóp

A munkahelyeden óvatosnak kell lenned. Vannak kollégáid, akik be akarnak vonni a vitájukba. Próbálj meg pártatlan maradni! Nem lesz könnyű, de ha aktiválod a diplomatikus részedet, sikerülhet. A hétfő és a szombat a legrázósabb napok. Ezzel párhuzamosan a családod egyik tagja bajba kerülhet. „Néma gyereknek…” Neked kell észrevenned, hogy segítségre van szüksége. Hétvégén kirobbanóan jó passzban leszel végre. Minden kitisztul, és erősnek, sőt legyőzhetetlennek fogod érezni magad. Ez vagy te…

BAK – heti horoszkóp

A körülmények ellenére neked egész jó heted lesz. Ennek csúcspontja a csütörtöki nap, amikor a Bika Vénusz és a Bak Plútó a lehető legkedvezőbb fényszöggel kapcsolódik össze. Ez bearanyozza az egész hetedet. Persze rajtad is múlik, hogy észreveszed-e, hogy az élet szép, és a felhők előbb-utóbb elúsznak a fejed fölül. Nem kell naivnak vagy idealistának lenned ahhoz, hogy beengedd az életedbe a derűt és az optimizmust. A hétvégét töltsd a családoddal! Mindegy, hogy van-e családi ünnep vagy nincs…

VÍZÖNTŐ – heti horoszkóp

Vigyázz, mert a bolygók szerint ezen a héten több ostoba ember iszonyatosan felbosszanthat! Hétfőn 4 (Merkúr-Jupiter, Nap-Szaturnusz, Hold-Uránusz, Nap-Hold), szombaton 1 (Vénusz-Jupiter) provokáló fényszög lesz az égen. Emlékeztesd magad arra, hogy ostoba embert nem lehet meggyőzni! Vagyis totál felesleges vitába bonyolódni vele. Inkább olyan témákra koncentrálj, amik konstruktívak és sikerélményt adnak! Ez hétvégén lehet pl. tanulás. Nem kell iskolába menned ahhoz, hogy fényesítsd az elmédet…

HALAK – heti horoszkóp

Irtó mázlista vagy, mert úgy tűnik, hogy kimaradsz abból az egymásnak feszülésből, ami a legtöbb embert érzékenyen fogja érinteni. Te lehetsz a mediátor, ha tényleg sikerül megőrizned a jókedvedet. Erre legnagyobb esélyed szerdán és csütörtökön lesz. Erősítheted a hitedet, ha jó zenéket hallgatsz. Tudod, hogy vannak olyan számok, amelyek megemelik a rezgésedet. Ezek hatékonyabbak, mint bármilyen gyógyszer. Hétvégén nem bírsz magaddal, és szépíteni akarod az otthonodat, a családi fészketeket…

Heti horoszkóp

Virág-idill (Fotó: Pixabay)

Ez is érdekelhet mezítláb a tengerparton Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top