nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp 2021. július 3–4. – A kulcs, hogy nyitott és elfogadó légy

Július első hétvégéjén tilos ragaszkodnotok merev elvekhez. A viták 90%-a abból adódik, hogy azt hiszitek, hogy nálatok van az igazság. Amennyiben sikerül nyitottnak és elfogadónak lennetek a másik véleményére, könnyebb dolgotok lesz.

A sajátod mellett mindenképpen olvasd el a párodnak szóló üzenetet is, hiszen ebből tudhatod, hogy ő mire vágyik most a leginkább, és hogyan érzi magát. A hétvégi szerelmi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb javaslatokat

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes pillanat (Fotó: Pixabay)

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Annyira aggódsz a pénz miatt, hogy a párod bármilyen jellegű javaslatát csípőből elutasítod. Szerinted hülyeség az, amit ő gondol. Pedig tudhatnád, hogy ebből garantáltan összetűzés lesz. Lásd be, hogy ez nem éri meg!

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tuti, hogy nem leszel rugalmas ezen a hétvégén. Meggyőződésed, hogy neked van igazad? Ha igen, akkor ne csodálkozz, ha a kedvesed nem akarja veled megosztani a véleményét! Hiábavalónak, sőt reménytelennek érzi az egészet…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nem lesz kedved semmihez. A szerelmed előállhat ötletekkel, javaslatokkal, te vagy nem reagálsz vagy fanyalogsz. Ettől ő lelombozódik. Megéri ezzel elrontani az egész hétvégét? Ugye, hogy nem? Akkor igyekezz kicsit nyitottabban fogadni őt!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Szerelmes szívek szigete (Fotó: Pixabay)

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Minden vágyad, hogy a születésnapodat megünnepeljétek. A párodnak lehetnek más tervei. Ha mindketten a saját terveiteket dédelgetitek és nem osztjátok meg, akkor abból marakodás lesz. Kár lenne ilyesmire pazarolni a hétvégét.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton még nem, de vasárnap biztos, hogy lesznek nézeteltérések köztetek. Mindketten hajlamosak lesztek bemerevedni a saját álláspontotokba. Így nem fog sikerülni megtalálni a közös nevezőt. Kérdés, hogy mikor látjátok ezt be.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tudod, hogy mi a különbség a grillezés és a barbecue között? Olvass utána, és szervezz egy vidám kerti partit! Ennek pont most van a szezonja. Az sem baj, ha kettesben sütögettek. Bátran próbáljatok ki új ízeket, fűszereket!

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Semmiképp se engedd, hogy a pénzügyi gondok közétek álljanak! Mindig voltak, vannak, és lesznek problémák. Ezeket együtt, összefogva képesek vagytok megoldani. De csak akkor, ha nem hibáztatjátok egymást…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

A bolygók szerint ez lesz a nyár legkritikusabb hétvégéje számotokra. A kapcsolatotok nehézségek által, kritikus helyzetekben edződik. Most kiderül, hogy eléggé elköteleződtetek, összetartotok-e. Nem kicsi a tét…

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Garantálják a bolygók, hogy nem ugyanazokat az elveket valljátok ezen a hétvégén. Ebből állóháború alakulhat ki, amikor semmi sem tetszik abban, amit a másik mond vagy tesz. Ennek mi értelme? Mi a cél? A szakítás?

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Totál érzéketlenül nézed, hogy a párod tövig rágja a körmét a pénz miatti aggodalom okán. Ezt ő nehezményezi. Te pedig nem érted, hogy miért jobb, ha osztozol a parájában. Próbálj meg kicsit együttérzőbb lenni!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Már megint a család. Mindegy, hogy melyik család. Tuti, hogy tőletek várják a megoldást. És tuti, hogy ti ketten nem értetek egyet. Abban értsetek egyet, hogy mások miatt összekapni a legnagyobb öngól lenne!

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Július első hétvégéjén nagyon kell vigyáznod magadra. Tisztában vagy vele, hogy az egészséged mindennek az alapja. A párod nem biztos, hogy osztja a véleményedet, és szerinte túlzásokba esel. Ne győzködd! Nem fog sikerülni.
 

Ez is érdekelhet nők a természetben Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top