nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. február 1.

Heti angyalhoroszkóp 2022. február 1–7. – Érzelmi hullámvasútra ülsz

A héten cikáznak az érzelmeid. Hol jókedvű vagy és pozitív, máskor pedig kétségbeesel. Próbáld összeszedni magad az angyalhoroszkóp tanácsa szerint!

Az angyalok szerint túl sok feladatot vállalsz el, mindenki téged talál meg azzal, hogy szívességet kérjen. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Nemes tulajdonság a segítőkészség, de legközelebb inkább csak akkor vállalj ekkora terhet, ha van rá elég kapacitásod az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy minden vágyad kitűnni a tömegből. A héten eljött az idő, hogy változtass a frizurádon, de egy új illattal is magadra irányíthatod a figyelmet. Ragaszkodj a tüzes, szenvedélyes énedhez. Nem csak a külsőségek, hanem a belső ragyogás is fontos. A hét közepén a pénzügyeid is kedvező fordulatot vehetnek. Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen leszel végigvinni azt, amit el szeretnél érni. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket érettnek és alkalmasnak tartasz arra, hogy beavatva őket, egy jól működő csapatban tudjatok együttműködni és meghódítani a megmászhatatlannak tűnő hegyet is.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a stressz soha nem lehet jó tanácsadó. A hét első napjaiban lehetőség szerint ne akarj döntéseket hozni. Talán néhány barátnőd az agyadra megy, de várj pár napot, és egészen más színben látod majd a világot. Munkahelyeden meg kell küzdened az elfogadásért, de ha erőt mutatsz, és nem húzódsz a sarokba, méltányolni fognak. Egy csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egyfajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen tisztességesen megdolgoznak a sikerért. Értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen.

Ikrek

Az angyalok szerint bulizós kedvedben vagy a héten. Szellemileg is a topon vagy, így élvezetes a társaságod. Néha kicsit nagyhangú és rámenős leszel, de most így érzed teljesnek az életet. Pasik terén inkább a flörtölésre fekteted a hangsúlyt. Új megbízást is kaphatsz a héten. Vigyázz azonban, hogy csak és kizárólag olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki mindent belőled szeretne kisajtolni, még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod.

Hullámvasút

Hullámvasúton (Fotó: Pixabay)

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egészen felszabadultnak érzed magad. Még az sem zavar, hogy anyagilag kissé bizonytalan a helyzeted. Ezen a héten lesz, aki megvendégeljen, vagy ha kell, a számláidba is besegítsen. Ne gondolj semmi rosszra, nem válsz kitartottá, egyszerűen csak megszabadulsz néhány nyomasztó kötelezettségtől. Azért vannak a barátok, hogy akkor is mögötted álljanak, ha bajban vagy. Nyugi, majd amikor hamarosan rendeződnek a dolgaid, akkor majd törlesztesz. Attól nem kell félned, hogy a barátságotok rovására megy. Hétvégén engedd el magad, lazíts egy kicsit!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten mutatott fantasztikus dinamizmusod egy perc pihenőt nem enged sem neked, sem a veled élőknek. Egy elégedetlen Oroszlánnál semmi nem rosszabb, hát ennek az ellenkezője is igaz. Egy elégedett oroszlán nagyvonalú, elbűvölő és a társaság középpontja. A hét végén, ha bulizni indulsz, kevés dolgot tegyél a táskádba, mivel felelőtlenné, nemtörődömmé válhatsz. Ha szingli vagy, akár életed szerelmével is megismerkedhetsz. Azonban légy óvatos, nem kell rögtön mindenkinek kitárni azt a bizonyos ajtót. Jobb, ha először csak résnyire nyitod, aztán ha látod, hogy az illetőnek komolyak a szándékai, akkor beengedheted teljesen a szívedbe is.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy már jó ideje gyűjtesz valamire, amit ezen a héten akár meg is vásárolhatnál, bár nem valószínű, hogy felesleges dolgokra adnád ki a pénzt. A hét közepén, ha van egy szabad napod, még gyorsan átvizsgálhatnád a szekrényt. Biztos, hogy ennyi ruhára van szükséged? Képzeld, milyen öröm, ha néhányat elajándékozol, felszabadul a hely, amit hamarosan újdonságokkal tölthetsz meg. Valakik a környezetedben olyasmibe szeretnének belevágni, amellyel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogy mondd ezt el nekik, hisz noha nagyon lelkesek, nem akarnál nekik rosszat. Mivel azonban te már megjártad ezt az ösvényt, óvatosan figyelmeztesd őket arra, milyen fajta veszélyekkel járhat.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy ha mostanában váltottál munkahelyet vagy új beosztást kaptál, végre kezded megszokni. Biztonságban érzed magad, vagy ha nem, legalább ennek a látszatát szeretnéd kelteni. Rendkívüli határozottságot mutatsz. Ezt az oldaladat eddig még senki nem látta. Bármilyen önálló kezdeményezéssel állsz elő, amellett szilárdan kiállsz. Magabiztosságod azonban egy váratlan fordulat tompítja, melyhez most kell az eszednek a helyén lennie, hisz ha nem avatkozol be azonnal, úgy fog elúszni a siker lehetősége, mintha soha nem lett volna ott előtted. Akadályozd meg a katasztrófát. Igyekezz a külvilágot kizárni annak érdekében, hogy senki és semmi ne akadályozhasson meg abban, hogy véghezvidd, amit kitűztél magad elé!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a munkahelyi stressz sokszor még otthon is hatással lesz rád a héten. Ezeket a helyzeteket csak akkor tudod elkerülni, ha tudatosan foglalkozol magaddal. A pasid százszázalékosan melletted áll és szinte lesi a kívánságaidat. Hosszú ideje nagyon zavar valami egy barátoddal kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. Pénteken alkalmad adódik arra, hogy hangot adj annak, ami bánt, természetesen gondosan ügyelve a stílusra és a hangnemre. Arra fel kell készülnöd, hogy egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet és elképzelhetően most az illető rávilágíthat olyan részletekre, amelyeket eddig nem láttál.

Tojásfejek

Érzelmek vitája… (Fotó: Unsplash)

Nyilas

Az angyalok szerint igazán kedves vagy és megértő, ugyanakkor a születési jegyedre jellemző humorérzékedet sem hagyod el. Remek kilátásaid vannak a hétre, ha a társasági kapcsolataidat, baráti összejöveteleket nézzük. Munkahelyeden kedvező események várnak. Megbíznak benned. Ez jó érzés, mert legalább nem kell örökké a hátad mögé nézni. Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy egy régóta hőn áhított dolgot véghez tudj vinni, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki beáll az alapvonalra, hogy ha majd eldördül a startpisztoly, mindannyian együtt rugaszkodhassatok neki a nagy maratoni futásnak.

Bak

Az angyalok szerint a hét elején ugyan elveszted a türelmedet, de hamarosan megnyugszol. Sok rajtad a teher, de ezek inkább az örömteli kategóriába sorolhatók. A hét közepe kimondottan kedvez a hódításnak, de más, szórakoztató események részese is lehetsz. A hét végén olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik a későbbiek során sokat jelentenek a karriered szempontjából. Próbálj meg csapatban együttműködni a társakkal, így sokkal előbb zsebelhetitek majd be a győzelmet is. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, hisz, ha esetleg elakadnál, nem lesz, aki segítő szándékkal megfogja a kezed!

Vízöntő

Az angyalok szerint hivatásod területén most maximálisan tiéd az elsőbbség. Persze ez attól függ, éppen mi a vágyad. Új pozíciót szeretnél, vagy csak a főnök figyelmét szeretnéd jobban magadra irányítani? Mindenképpen központi szerepet játszol. Viszont akadnak riválisaid is. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Csak rajtad áll a dolog. Ha elég kitartó leszel, akkor nem lehet akadály számodra megnyerni a főnököd bizalmát. Hétvégén lesz időd a feltöltődésre is. Barátaid túrázni invitálnak. Ne hagyd ki, hátha valami havas tájra leltek, ahol egy kis szánkózás is beleférhet. Rád fér, hogy újra „gyerek” legyél.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy végre elmondhatod, zavartalanul alakul az élet a pároddal. Nem érdemes semmi régi dolgot felhánytorgatni. Magadban se foglalkozz azzal, ami elmúlt, inkább békélj meg vele. A hét közepétől koncentrálj a baráti kapcsolatokra. Hétvégére úgy érezheted, hogy sok volt mostanában a történés, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lassíthass, hogy végre kicsit elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataid. Ne is szervezz hétvégére olyasfajta programot, amely nagy hangzavarral és társasággal járna, sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a világ elől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top