nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. február 8–14. – Győzd le a félelmeidet!

Az angyalok mögötted állnak. Bízz magadban, vetkőzd le a gátlásaidat és akkor minden, amit elterveztél, sikerülni fog az angyalhoroszkóp szerint.

Az angyalok szerint egy jó párkapcsolatban is sokszor nagyobb hangsúlyt fektetsz a negatívumokra, mint a jó dolgokra. Az angyalhoroszkóp tanácsa szerint fordítsd meg a gondolatmenetedet, megéri!

Fehér ruhás lány

Győzd le a félelmeidet! (Fotó: Unsplash)

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy kinőttél már a hiszékeny, naiv kislány korából, megvan az a fajta élettapasztalatod, mely nem enged mindenkinek mindent elhinni. Differenciálj, kitől, mit és hogyan hallasz, mert nem biztos, hogy van valóságalapja. Mielőtt feleslegesen konfliktusba keveredsz, kérdezd meg az érintett felet, honnan az információ, hisz ha a probléma gyökerét és forrását megtalálod, kiderül az igazság is. A héten esetleg olyan barátokat is bevonsz a párkapcsolati problémádba, akik egyrészt nem biztos, hogy jó tanácsot adnak, másrészt a kedvesednek nem biztos, hogy ez tetszene.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy régóta tetszik valaki, és azon gondolkodsz, hogyan hódítsd meg. Mindent körüljársz annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogy felhívd a figyelmet magadra. Azonban a héten rá kell jönnöd, hogy érdemes magadban letisztázni, amit érzel, milyen tapasztalatokkal zártad le az előző viszonyodat. Addig ne is menj bele új kapcsolatba, amíg nem zártad le az előzőt. Az magaddal és a másikkal szemben sem fair. Pénzügyeid kedvezően alakulnak, új ruhadarabbal leped meg magad a hétvégén.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten próbálsz egy kollégát jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját boldogságodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Hétvégére eljutsz arra a pontra, amikor úgy érzed, szeretnél már fejlődést a kapcsolatodban, de ezt most ne erőltesd, csak vita vagy sértődés lenne belőle, nem fejlődés, inkább visszalépés lenne a végeredmény.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy számodra elég rejtélyes ügyben derülnek ki meglepő részletek. Olyasfajta dolgokról szerzel tudomást, melyekről korábban fogalmad sem volt, ám abszolút izgalommal töltenek el, hisz sejtésed szerint sok pozitívumot rejthet a dolog. Egyelőre ne verd nagydobra az ügyet, csak azokkal a személyekkel oszd meg, akikben vakon megbízhatsz. Ismerkedés terén totál más hozzáállásra lesz szükséged, mert ez a fal, ami körülötted van, egyelőre áttörhetetlen, és ez neked sem lesz így jó. Egy idő után rossz hatással lesz rád a magány.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a mások problémáit és bonyolultabb élethelyzeteit tekintve mindig pontosan tudod, mi a helyes irány, illetve merre kell menniük ahhoz, hogy el ne tévedjenek, a saját életedben azonban komoly akadályokkal küzdesz, hisz a saját bőröd viszed a vásárra ez esetben. Próbáld meg úgy élni a mindennapokat, hogy egy picit kívülről tekintesz a szituációkra, így talán jobban látszik, milyen tanácsot adnál magadnak, ha kívülálló lennél. Pároddal a héten nem annyira a romantika, inkább az izgalmas felfedezések, újdonságok lesznek középpontban, és pont erre is van szükséged.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss. Ennek érdekében minden bonyolultabb helyzetet magadra vállalsz csak azért, hogy senki ne csalódjon, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen te vagy. Tudd saját magad előtérbe helyezni a prioritási sorrendben, mert ha mindig arra figyelsz, hogy mások mosolyogjanak, te magad nem fogsz tudni boldog és elégedett lenni. Kedveseddel olyasmi történhet a hétvégén, ami megváltoztatja a kapcsolatotokat, olyan hatással lesz rátok, amitől felerősödnek az érzelmek.

Mérleg

Az angyalok szerint régóta motoszkál a fejedben a gondolat, hogy felkeress egy régi barátot, akivel korábban egy konfliktushelyzet vetett véget a jó viszonynak. Szeretnéd rendezni a kapcsolatotokat, hogy legalább a kérdéseidre választ kaphass tőle. Mielőtt azonban felhívod vagy találkozol vele, tudnod kell azt is, hogy kétesélyes a dolog. Nem biztos, hogy örömében a nyakadba fog ugrani. Mivel azonban régóta nem hagy nyugodni a dolog, érdemes egy próbát tenned. Hétvégén megéri a rengeteg előkészület, ha találkozóra készülsz. Minden rááldozott perc megtérül, és utólag igenis örülni fogsz, hogy sokáig válogattál a rucik és a sminkcuccok között.

Skorpió

Az angyalok szerint úgy érzed, az eddigi munkafolyamatban szükség van egy kis változtatásra ahhoz, hogy új lendületet kaphass. Alaposan gondold át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Pároddal úgy tűnik, keresztbe szerveztétek a hétvégi programot, de szerencsére mindenre jut időtök és nem lesz ebből nagyobb probléma. Igazán romantikusan és harmonikusan sikerül a programotok.

Szerelmi horoszkóp

Párban szép az élet (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy valami azt súgja neked, hogy nem a megfelelő irányba tart az életed. Motiválatlanságot érzel, nem nagyon tud már lázba hozni a munkád sem. Épp ezért eljött tehát az idő, hogy leülj, szembenézz a tükörképeddel és elgondolkodj, pontosan melyik ösvényen haladsz és mindez hova vezet. Amennyiben a végső konzekvencia az, hogy nem a legjobb az irány, igyekezz mihamarabb változtatni rajta és elindulni az általad helyesnek vélt vonalon. Mostanában olyan kapcsolatokat látsz magad körül, amelyek egyáltalán nem tetszenek. Inkább nézd úgy, hogy neked van esélyed arra, hogy igaz szerelmed legyen.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a családod körében arról vagy híres, hogy minden helyzetben racionálisan gondolkodsz, határozott talpraesettséggel hozol döntéseket, emiatt sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, de légy óvatos, mert nem minden helyzetet láthatsz át teljesen, hisz kívülállóként könnyű feketét vagy fehéret mondani, de a következményekkel nem neked kell számolni. A pároddal éppen nem érzed magad elég jól lelkileg, hogy megvívjátok a kis játszmáitokat. Valld be neki, hogy neked most csak a színtiszta őszinteség megy.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy komoly kihívással szembesülsz a hét első felében, amely nagy izgalommal tölt el, hisz pontosan az a személy vagy, aki ugyan szeret kiszámíthatóan élni, időnként vágyik az új élményekre, a kalandokra. Ne félj elvállalni, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerélményben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz. Úgy érzed, az ismerkedésnek egyetlen útja lehet, illetve neked az az egy lenne biztonságos, ha társkereső oldalon próbálkoznál. Pedig nem ártana kilépned a komfortzónádból.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki bántó kritikával illet a héten, amellyel az első döbbenet miatt nem is igen tudsz mit kezdeni azon kívül, hogy rendkívülien fel vagy háborodva. Amennyiben azonban a sértődöttséged félre tudod tenni egy pillanatra, érdemes megvizsgálnod a helyzetet és jobban belegondolnod, hogy vajon volt-e az illetőnek bármi alapja arra, hogy ilyesfajta kritikát fogalmazzon meg veled szemben. Hétvégén buliba hívnak a barátok, ahol sem izgalmasnak, sem érdekesnek nem érzed magad, de hova lett az önbizalmad? Valakinek te vagy a legszexibb és legizgalmasabb nő a világon, gondolj sokat erre!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top