nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. február 15

Heti angyalhoroszkóp 2022. február 15–21. – Munkában sziporkázol, amely a szerelmi életedre is hatással lesz

Elég zsúfolt, munkával és rohanással teli heted lesz az angyalhoroszkóp szerint, te is érzed, hogy ezúttal talán kissé túlvállaltad magad. Épp ezért igyekezz csak a legfontosabb dolgokat elintézni!

Az angyalok szerint teendőid végeztével egyszerűen csak add át magad a semmittevésnek, a pihenésre koncentrálj, hisz időnként meg kell tudnod húzni egy határt, mert az egészséged is rámehet a nagy hajtásra az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nálad lesz a karmesteri pálca. Nemcsak a saját, hanem mások sorsa is az irányításod alá kerülhet. Elsősorban a családi életedben kezdődhet meg a változás. Minden újdonságra nyitottan és optimistán reagálsz. Jó hangulat jellemez, bár néha lehetnek hullámvölgyek. Ezt elsősorban a túlzott munkatempó, az óriási elvárások okozta fáradtság számlájára írhatod. Túl sok energiát fektetsz egy olyan dologba, amiről egyáltalán nem garantált, hogy sikerre is tudod vinni. Ügyelj arra, hogy ne minden figyelmedet és erődet erre vesztegesd el, próbálj megtartani egy egészséges szintet, mert így nem marad majd más dolgokra sem időd, sem energiád.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elsősorban az érzelmeid uralnak. Központi szerepet kap a szépség, a harmónia, a szerelem és a pénz felelőse. Új kapcsolatokat építhetsz, amelyek, ha nyitottan állsz hozzájuk, hosszú távon is a hasznodra lehetnek. Érdemes lenne néhány korábbi cselekedeted eredményét megvizsgálni. Vannak a környezetedben olyanok, akik nem játszanak nyílt lapokkal. Mindenáron szeretnél valakinek a segítségére lenni, mert úgy gondolod, azt a másik szívesen venné. Nem érted, miért nem ragadja meg az alkalmat, hisz te tudod a megoldást, valamilyen oknál fogva azonban mégsem ugrik ki a bőréből. Ezt jelként kell felfognod, ne nyomulj tovább!

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten aktivitás és gyakori hangulatingadozások jellemeznek. A barátokkal vagy a pároddal konfliktus alakulhat ki, amelynek alapja a pénz. Lassíts a tempón, és hamar meglátod a fényt az alagút végén. Kreativitással és képzelőerővel elsősorban a hivatásodban tudsz eredményt elérni. Párkapcsolati téren egy korábbi nyomás alól is felszabadulhatsz. Amennyiben feleslegesnek ítéled meg az érte futott köröket, inkább zárd le az ügyet és kezdj olyan dolgokba, amelyekben reálisan boldogságot és sikert remélhetsz!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a te heted lesz. Energiában, vállalkozó kedvben és vonzerőben nem lesz hiány. A Mars meglátogatja a születési jegyedet, de a tüzes bolygónak nem tesz jót a víz elemű Rák jegy. Készülj, hogy időnként elvetheted a sulykot. Bármibe vágod a fejszéd, szükséged van arra, hogy mások motiváljanak, hogy elismerjék a munkádat, minden egyes esetben mintegy visszaigazolásra vágysz, hisz ez ad erőt és lendületet a továbblépéshez. Türelmetlenül szólsz valakihez, akit alapvetően szeretsz. Ha ezen a héten kötsz házasságot, minden okod megvan az optimizmusra.

férfi nő pár kézenfogva

Kézenfogva (Fotó: Unsplash)

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten hivatásod gyakorlása hozhatja meg az elismerést, amire annyira vágysz. Mélyedj el a feladatokban. A magánélet egyelőre stagnál. A hét második fele lehetőséget adhat az életmódváltásra. Keress internetes portálokat, amelyek az egészséges életmódra buzdítanak. Vesd be a fantáziádat is, könnyen lehet, hogy új, szokatlan módszerekre is rálelsz. Úgy hozza a helyzet, hogy egy bizonyos ügyben neked kell kimondanod a végső szót, és vagy áldásodat kell adni rá vagy meghiúsítani azt. Te azonban nemigen vagy hozzászokva, hogy ekkora felelősséget vállalj magadra, így eleinte visszakozol attól, hogy hallasd a hangod. Ne ijedj meg a feladattól!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a lehetőségek kapuja nyitva áll előtted. Ha nem is a hét első napjaiban, de hamarosan olyan ajánlatot kaphatsz, amit lehetetlen visszautasítani. Kollégákból verbuvált társasággal sok szép, új élményben lesz részed. Kivételesen még a dolgok aprólékos körbejárását is elfelejted. Fontos neked a visszajelzés. Ha azonban mindig arra vársz, hogy a környezeted mit szól, ha minden alkalommal támogatásra vársz, nemigen fogsz tudni egyről a kettőre jutni, csak azért ugyanis, mert nem vesznek körül pom-pom lányok a verseny alatt, attól még egyáltalán nem biztos, hogy nem tudod teljesíteni a távot!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a Jupiter, a nagy szerencse bolygója a születési jegyedben jár. Jelenleg céltudatot ad. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy ne csak tervezz, hanem a megvalósítás is sikerüljön. A társaságban betöltött szereped változhat. Az égitestek most nem a kedves, beszédes énedet támogatják, hanem a vezetésre kész oldalad kerül előtérbe. Nem várt eredményt hoz valami, amibe nem olyan régen kezdtél bele, s ez rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz nem gondoltad volna, hogy ilyen gyorsan kezdheted learatni a babérokat. Ne feledd azonban, ez csupán részeredmény, ettől a teljes siker még abszolút nem garantált, épp ezért ne engedd, hogy elvakítson.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elsősorban a hivatásod területén lehetsz eredményes. Amibe most belefogsz, a jövődre nézve hoz eredményeket. A magánéleted harmonikusan alakul, de azért elképzelhető, hogy a társad néha kifogásolja, hogy keveset vagy vele. Magyarázd el, hogy amit teszel, az mindkettőtök számára pozitívumokat szül – elsősorban anyagi területen. Elismerésben lesz részed a munkahelyeden, dolgozz továbbra is szerényen, alázattal, ahogyan eddig is tetted és meglátod, nem lesz kérdés az, hogy végül gond nélkül átszakíthasd a célszalagot!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a születési jegyedben járó Szaturnusz épp hátrál: megismétlődhet egy korábbi próbatétel. Elsősorban lelkileg és a személyiségedben érezheted a változtatás szükségességét, esetenként kényszerét. Az akadályokat csak akkor tudod leküzdeni, ha felülemelkedsz a problémákon. Úgy tűnik, hiba csúszott a számításaidba, olyan váratlan történések befolyásolják ugyanis a helyzetet, amelyek gyors és hatékony beavatkozást igényelnek. A barátaid szívesen segítenek, ha hagyod. Próbálj globálisan tekinteni a dolgokra, ne csak részleteket láss, hiszen így csupán csak részeredményeket tudsz felmutatni!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a Bak jegyűekre az akaraterő mellett gyakran jellemző a kishitűség is. Ebben az időszakban kell, hogy érezd, fontos vagy. Ne engedd ki a lehetőséget a kezeid közül. Kitartással, remek ötletekkel a célegyenesbe kerülsz. A körülmények ugyan nem annyira ideálisak számodra, nem mersz belevágni még most sem mindenbe, amit elterveztél. Ha azonban egy helyben toporogsz, előbb-utóbb a lehetőséged el fog úszni az árral, te pedig szomorúan nézheted. Ne félj elindulni az úton! Meglátod, menni fog minden, mint a karikacsapás!

Szerelmespár az esernyő alatt esőben

Esős romantika (Fotó: Unsplash)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a hangulatod kiváló, az energiaszinted magas lesz. Felcsillan a lehetőség, hogy egy új területen képezd magad. A Vízöntő sok értékes szellemi tulajdonságot hordoz. Ebben az életszakaszodban csak jót hozhat, ha újra tanulmányokba kezdesz, egyelőre egy tanfolyam képében. De ha sikerül rákapnod az újdonság ízére, őszre biztosan megtalálod a folytatást. Mivel a hétre semmiféle kötött programot nem vállaltál, a hétvége lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy a munka végeztével visszavonulj, mindent végiggondolj és a megfelelő helyükre illeszd a dolgokat az élet nevű puzzle-játékban. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és morfondírozz azon, mi és miért történt, illetve hogy mindez rád nézve milyen hatással volt.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten számba kell venned az eredményeidet. Az elmúlt hetek sok mindenre megtaníthattak. Elsősorban arra, hogy tervezéssel és kitartással minden elérhető. Az otthon és a hivatás harmonikus kapcsolata kerül a középpontba. Szívesen foglalkozol a családdal és a lakással. Hétvégén ne engedd, hogy újabb feladatokat bízzanak rád, ezúttal bárki bármit kér, diplomatikusan utasítsd vissza és helyezd magad előtérbe, mindenki fölé. Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te is halandó ember vagy, akinek végesek az energiaraktárai!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top