nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. március 8–14. – Ami túl könnyű, az számodra már gyanús

Szellemi kihívásokkal teli hét köszönt rád. Így még a legszorultabb helyzetből is kivágod magad. A héten azért légy figyelmes az angyalhoroszkóp tanácsa szerint, mert valaki alig várja, hogy hibázz.

Az angyalok szerint fontos lépést tehetsz anyagi ügyek terén. Egy remek ötlet vagy inkább lehetőség felkelti az érdeklődésedet. Nem lesz egyszerű, de hát te amúgy sem kedveled a szokványos megoldásokat az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy az utóbbi időben túl sokat foglalkozol mások véleményével, elfelejtesz kiállni magadért. Mivel azonban ez rendkívülien hátráltat, előbb-utóbb el kellene döntened, mi is a pontos prioritási sorrend. Az, hogy magadnak megfelelj, vagy az, hogy mások elismerően rázzanak kezet veled. Előrébb lépni csak és kizárólag akkor fogsz tudni, ha hátrahagyod ezt a kisebbségi komplexust. Egész héten kacérkodsz. Mindenkivel. Igazán nem számít, hogy tervezel valamit vagy éppen nincs semmi szándékod az illetővel. Látni akarod a szemében az elismerést és a vágyat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat. A héten valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjátok a közös nevezőt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is nagyobb rugalmasságot kell gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Bírd ki ezt a hetet. Menj inkább sokat a szabadba, mozogj és töltődj fel fizikai energiával.

Fekete szárnyú angyal

Fekete szárnyú angyal (Fotó: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy az utóbbi időben észrevetted, hogy valaki folyton befolyásolni próbál és túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj bármire. Ne feledd: a saját sorsod csak és kizárólag te magad tudod kovácsolni. Egy próbát megér, hogy kitörj és végre hallják a hangod az emberek! A héten feltehetően a családod és otthonod kerül a fókuszpontba. Nagy energiát fektetsz a kényelmük biztosításába. Ezzel szemben, ha néhány napra elutazol barátokkal, kollégákkal, szinte pezseg körülötted a levegő. Keresed a szokatlant, a kihívásokat és azokat a helyzeteket, ahol te viheted a prímet.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy rendkívüli tudatossággal és racionalitással tekintesz a folyamatban lévő ügyeidre, szeretnéd ugyanis, ha a lehető legjobb kimenetele lenne mindennek. Útközben azonban könnyen akadhatnak kisebb-nagyobb akadályok, melyeket muszáj lesz megugranod. Ne félj megküzdeni ezekkel a bizonyos akadályokkal, hiszen rendelkezel annyi tapasztalattal, hogy ne jelenthessenek gondot. A héten minden olyan lehetőséget használj ki, ahol pénzügyekkel foglalkozhatsz. Nem látványosan és nem is tolakodón, de nagy szerencsével tudsz olyan összegekhez jutni, amire korábban nem láttál esélyt.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss. Minden bonyolultabb helyzetet magadra vállalsz csak azért, hogy senki ne csalódjon. Ez azonban roppant fárasztó kihívás. Tudd hát saját magad előtérbe helyezni a prioritási sorrendben, mert ha mindig arra figyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, te magad nem fogsz tudni boldog és elégedett lenni. A hétvégére talán még egy új vállalkozás vagy felkérés is körvonalazódik. Vesd be a személyes vonzerődet is.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy olyan személlyel bíznak rád közös munkát, akivel a legkevésbé sem találod a hangot. Mivel azonban ezúttal záros határidőn belül kézzel fogható eredményt kell produkálnotok, ezért igyekezz lejjebb adni az elveidből. Nyeld le a békát és hajrá! A hét elején inkább igyekezz elkerülni a főnöködet és tartsd be szigorúan a munkaidőt. A hét közepén ne ülj fel semmilyen provokációnak. Valószínű, hogy a párod, szerelmed akar így próbára tenni. Vasárnapra felettetek is elvonulnak a felhők.

Lány a hegytetőn

Kinyílik a világ (Fotó: Pixabay)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten anyagilag elég jól jövedelmező dologgal foglalkozol, amelyet csupán azért csinálsz, mert megéri, hisz sok pénzt keresel vele. Semmi más nem szól mellette, közben egyáltalán nem érzed jól magad benne, emiatt egykedvűen, gépiesen csinálod. Ülj le és gondold végig egy pillanatra, hogy mit is szeretnél valójában. Ha sikerült eldöntened, most érdemes a megfelelő lépéseket megtenned! A zöld szemű szörny, azaz a féltékenység egy rövid időre felbukkanhat. Jó lenne, ha józanul mérlegelnél, mielőtt jeleneteket rendezel.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár nem nagyon szereted lezárni a dolgokat úgy, hogy azok nem úgy alakultak, ahogy az elején eltervezted őket, most mégis úgy alakul egy bizonyos szituáció, hogy nem tudsz már a végeredményen alakítani. Emiatt kissé bosszús leszel a héten. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te magad mindent megtettél a célért, de be kell látnod, hogy vannak dolgok, amelyekre nincs ráhatásod. El kell fogadnod azt, hogy te is hibázhatsz anélkül, hogy észrevennéd. Rendkívüli erővel törnek fel az érzelmeid. Bármi a tét, te teljes szívvel és energiával fordulsz felé.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten minden a rendelkezésedre áll majd ahhoz, hogy pontot tehess olyan ügyek végére, amelyeket régóta szerettél volna már lezárni. Most váltak csupán ideálissá a körülmények ahhoz, hogy úgy fejezhess be mindent, hogy nem marad elvarratlan szál. Mielőtt továbbállnál, mindenképp győződj meg róla, hogy minden apró részletre is kitérve, valóban pontot tettél az ügyre. Szerelemben ez a hét meglepetést és egy alig ismert érzést, a féltékenységet hozza. Mindig pozitívan szemléled az életet, vállalod a megmérettetést, most a saját kardodba dőlhetsz. Érdekességet, izgalmat keresel a párkapcsolatodban, ezzel szemben olyasmibe botlasz, amiről jobb lenne nem tudni. Egyáltalán igaz, amit találsz?

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elvállalsz minden rád bízott feladatot, hisz senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek köszönhetően azonban kissé túlvállalod magad, mert nemhogy a saját feladataiddal nem tudsz végezni, még a mások által rád bízottakkal is meggyűlhet a bajod. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredményt tudsz produkálni. Még mindig erősen foglalkoztat egy vágy, ami, ha megvalósulna, a jelenleginél sokkal magasabb szintre repíthetne. Valóban, csak feltételes módban beszélhetünk erről az elképzelésről, hiszen kevés a valóságalapja és nagyon sok az illúzió.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valakire a környezetedben nagyon rájár a rúd, a szemed láttára megy tönkre az, amit évek munkájával gondosan felépített. Ezt látva mindenképp úgy érzed, segítened kell. Nemes gesztus ez tőled, ám semmiképp ne kezdj magánakciókba, kérdezd meg, hogy miben tudsz a leginkább segíteni, a mentésben, vagy abban, hogy a meglévő dolgokat a kezedben tartod. Nagyon hálás lesz neked az illető, hogy ennyire nagyvonalúan rendelkezésre állsz és mented a menthetőt. Fantáziád sokkal élénkebb, mint másoké. Kreatív területen előre léphetsz, ugyanakkor továbbra is őrizd féltve a pénztárcádat, és csak szükség esetén nyúlj a megtakarított pénzedhez.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani! Bizonyos kapcsolataidat, különösen azokat, melyek munkával is együtt járnak, érdemes lenne fenntartással kezelni. Remélhetően csak a hét második felében lesz szükség a szaktudásodra, így elkerülhetsz egy vonzónak látszó, ámde veszélyes csapdát, és csalódást rejtő helyzetet. Foglalkozz mindennel előrelátóan és dinamikusan.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top