nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. március 22–28. – Engedd el a múltat, és keress magadnak új célokat!

Látszólag kis feladatot kapsz, mégis tiéd lesz a főszerep. Mindegy, hogy családi ügyről vagy munkahelyi projektről van szó, nagy a felelősség, és ettől feszült lehetsz az angyalhoroszkóp szerint. Ha boldog akarsz lenni, zárd le a régi sérelmeket!

Az angyalok szerint valamin változtatnod kellene, mert nem tudod kipihenni magad. Talán a lakásodban zavar valami, vagy a stressz tart ébren? Túl sokat eszel este, vagy épp hogy éhes maradsz? Keresd meg az okot és iktasd ki a bajt az angyalhoroszkóp tanácsa szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten érzékenyen reagálsz mindenre. Sőt még a hangulatod is ingadozik, és senki nem tud kiigazodni rajtad, beleértve a kedvesedet is. Sajnos elkerülhetetlen a héten egy kis harc, de ne vidd túlzásba! Ne felejtsd el: senki sem lát bele mások fejébe. A hét első felében nagyon határozott elképzelésed van arról, hogy mit gondolhatnak mások. De nem vagy gondolatolvasó, és valójában fogalmad sincs arról, hogy mi jár mások fejében.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ami neked kényelmes, az a barátodnak lehet, hogy az unalmasat jelenti. A héten muszáj picit kilépned a komfortzónádból, hogy mindketten boldogok legyetek. Nem kell nagy dolgokra gondolni, nem kell feladnod az egyéniségedet ehhez! A hét utolsó napja a lezárásokról szól a számodra. Azon gondolkodsz, hogy mi mindent kellene lezárnod, elengedned annak érdekében, hogy végre jobban menjenek a dolgaid. Itt az ideje annak, hogy felfedezd: sok olyan régi sérelemhez és idejétmúlt tervhez ragaszkodsz, amelyek visszafognak téged.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten lehet, hogy neked kell elsimítani munkahelyi konfliktusokat, amik nem is miattad vagy a te szerepléseddel robbantak ki. Mindenesetre a többiek nagyon hálásak lesznek, hogy közbeléptél. Hétvégén szükséged lesz az igazi, mély, lélektől lélekig ívelő beszélgetésekre. Szükséged van arra, hogy valakinek mélyen és őszintén megnyílhass, és elmondhasd a gondolataidat. Hívd el a barátaidat egy kávézóba és folytass mély beszélgetéseket! Meglátod, jobban leszel utána. A szombat estét egy kiadós tánccal is zárhatod.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy olyan ügyben kereshet meg az egyik barátnőd, amiben valószínűleg csak te tudsz neki segíteni. Dobj félre minden mást, mert tényleg fontos, hogy minél hamarabb megoldjátok a dolgot. Igen könnyen tanulsz szerdán, szinte csak úgy ragad rád a tudás. Ennek megvan az eredménye, hogy hamarosan olyasmiket is tudni fogsz, amiket tegnap még nem is sejtettél. Talán a környezeted is meglepődik azon, hogy milyen lelkes vagy az új dolgok elsajátításában.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten nagy rajtad a nyomás és ettől nagyon feszült lehetsz. Mindenképp le kell vezetned esténként ezt a feszültséget sportolással. Minél keményebb edzést választasz, annál jobban érzed majd magad utána. Hullámzó a hangulatod vasárnap. Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy egy hegyet is képes lennél elhordani egy kiskanállal, a másik pillanatban pedig az is a nehezedre esik, hogy felkelj az ágyból. Ne erőltess semmit, hagyd, hogy az érzéseid és a tested vezessenek. A tested most regenerálódik, erőt gyűjt, és pontosan érzi azt, hogy mire van szüksége ehhez.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ha a héten nehéz feladatot kapsz, semmiképp se rutinból cselekedj, mert hibázhatsz. Újra át kellene gondolnod minden lépést, készíts tervet és csak utána cselekedj. Valaki sokkal pontosabban tudja, hogy mi játszódik le benned, mint te magad. Ennek pedig az az eredménye, hogy ő sokkal jobb tanácsokat is tud adni neked, mint amilyen ötleteket és elhatározásokat magad tennél. Az az igazság, hogy a héten kifejezetten szükséged van arra, hogy egy kívülálló mondjon neked véleményt.

Rózsaszín angyallány

Angyallány (Fotó: Unsplash)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten azzal vágódhatsz be legjobban a főnöködnél, ha diszkréten kezeled a benti dolgokat, és azzal vívhatod ki leginkább az ellenszenvét, ha mindenkinek válogatás nélkül elpletykálsz mindent. Szóval csak óvatosan a sztorizgatással! Érdemes lenne figyelned arra, ami a háttérben zajlik. Érdemes lenne figyelned arra, ami akkor történik, amikor te nem vagy jelen. Nem arra kérnek az angyalok, hogy legyél paranoid, csak arra, hogy fordíts nagyobb figyelmet arra, ami készülődik körülötted.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten egy nagyon érdekes beszélgetésbe csöppenhetsz és rengeteg fontos infóhoz jutsz, amin utána sokat töprenghetsz. Még egy-két titkot is ki tudsz szedni másokból! Nem kell mindennap tökéletesnek lenned, és nem kell mindennap tökéleteset nyújtanod. Időnként szükség van arra, hogy egy kicsit lazíts, és hogy egy kicsit elengedd magadat. A hétvégén lehetőséged lesz arra, hogy pihenj, hogy a folyamatos rohanás helyett hátradőlj. Talán azt hiszed, hogy ezt pont most nem engedheted meg magadnak, de ez kicsit sem igaz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy valaki olyan sok butasággal tömi tele a fejedet, hogy azok egészen mélyen elkezdik meghatározni a gondolkodásmódodat. Lehet, hogy ideje lenne ezeket a butaságokat sorba venned, felismerheted a valóságot a tévhitek mögött. Hétvégén az időjárási frontok kikészítenek, a fejfájás, a kialvatlanság a legkevesebb, inkább a dekoncentráltság zavarhat. Ha autóval szoktál járni, nagyon figyelj, és ha fontos határidős munkád van, akkor inkább még egyszer nézd át, amit kiadsz a kezedből.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten előkerül valaki a múltadból, akit már szeretnél inkább elfelejteni, de ő ezt nem hagyja, sőt kapaszkodik még mindig beléd vagy a barátságotokba. Ha nagyon kellemetlen neked, akkor inkább mondd végre meg neki. Munkában mielőtt cselekszel, kérdezz. Azzal, ha kérdezel, megelőzheted, hogy butaságot csinálj. Úgy tűnik, hogy hajlamos vagy arra, hogy olyasmiket tegyél, amiket nem lenne szabad, és hajlamos vagy arra, hogy magad alatt vágd a fát. Mindezt azért, mert félreértésben vagy, vagy rossz információkat kaptál néhány fontos dologról.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a kreativitásodra lesz a legnagyobb szükséged, és arra, hogy megtaláld az összefüggéseket olyan dolgok között, amit mások nem vesznek észre. Nem kell bonyolult dolgokra gondolnod! Hétvégén tested gyógyítására, ápolására is marad időd. Vasárnap válassz olyan programokat, amelyek kényeztetik a testedet, amelyek segítenek abban, hogy ellazulj, amelyek segítenek abban, hogy felfrissüljön, energiával teljen meg a tested. Ne felejtsd el, hogy szükséged van a gondoskodásodra, és arra, hogy a lehető legjobban bánj magaddal.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten rég elfelejtett emberek, rég lezárt kapcsolatok, ezeréves sérelmek jutnak az eszedbe. Bármi is bukkan fel a tudatodban, azt kezeld megbocsátással. Bárki is jut eszedbe, küldj feléje szeretetet, még akkor is, ha nem pont ez az első dolog, ami az eszedbe jut róla. Ha szeretettel és megbocsátással állsz az emlékekhez, az meggyógyítja a jelenedet is. Ki kellene vívnod magadnak egy kicsit nagyobb önállóságot, szabad kezet, különben teljesen belefásulsz abba, amit csinálsz. A karrieredben és a magánéletben is szükséged lenne egy kis magányra, hogy gondolkodni tudj.

Ez is érdekelhet nő a sivatagban Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top