nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. április 12–18. – Vidám és könnyed heted lesz!

Laza, nyugis heted lesz, kevés melóval és rengeteg szabadidővel az angyalhoroszkóp szerint. Így simán belefér szombat délután egy fárasztó edzés, este pedig néhány rész a kedvenc sorozatodból.

Az angyalok szerint bár általában két lábbal állsz a földön és racionálisan gondolkozol, a héten inkább érzelmes, álmodozó hangulatban vagy. Szívesebben hallgatsz a szívedre, mint az eszedre, de ez nem baj, néha ezt is megengedheted magadnak az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kénytelen leszel stratégiai játékot játszani valamivel kapcsolatban, az az érzésed ugyanis, hogy mások ugyanarra hajtanak, mint amire te is. Ha nem csalnak a megérzéseid, vedd fel a kesztyűt! Ne ijedj meg a kihívásoktól, arra azonban érdemes ügyelned, hogy a saját lelkiismereted érdekében csak tiszta eszközökkel harcolj! Egy váratlan hívás vagy e-mail teljesen felborítja a heted. Egy szuper és különleges álláslehetőséggel keresnek meg, ami óriásit dobhat a karriereden. Azért mielőtt döntenél, aludj rá pár napot!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy hatalmas akadályt sikerül legyőznöd a héten. Olyasmit, amire nem sokan mertek volna vállalkozni! Borzasztóan büszke lehetsz most magadra, mert mindenki nagy elismeréssel tekint rád! Valójában van is mire büszkének lenned, hisz ennek az akadálynak a legyőzésével képes vagy úrrá lenni a félelmeiden is azzal kapcsolatban, ami azelőtt mumusként riogatott. Élvezd ki a rivaldafényt! A héten több zseniális ötleted is támad, amivel javíthatsz néhány folyamatot a munkahelyeden. Viszont számíts rá, hogy nem mindenki fogadja majd kitörő lelkesedéssel, igazából csak arról van szó, hogy kicsit féltékenyek rád, próbálj meg nem törődni velük!

Tojás figurák

Vidámság (Fotó: Unsplash)

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten valaki rendkívül segítőkészen fordul feléd. Nem biztos azonban, hogy el kell fogadnod, ha nem vagy feltétlenül rászorulva, hisz bár most még nem látszik, nem a legjobb szándékkal igyekszik ott lenni körülötted. Légy óvatos, mert vannak, akik csak érdekből segítenek. Egy rakás olyan melót hagytál a hétre, amihez egyáltalán nincs kedved, de mivel a könnyebb és izgisebb feladatokat már letudtad, ezeken kénytelen vagy egyben átrágni magadat. Kitartás!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten felgyorsulnak körülötted az események, nem győzöd kapkodni a fejed, alig bírod tartani magad a tervezett tempóhoz. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Szombaton a pároddal sikerül egy kicsit összevesznetek. Hagyd, hogy lenyugodjatok mindketten és csak este hozd elő a témát megint!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy olyasmi miatt aggódsz, amit semmilyen eszközzel nem tudsz befolyásolni, ennek ellenére mégsem tudod kiverni a fejedből. Jelen pillanatban azonban teljesen felesleges ezen rágódnod, sokkal inkább olyan dolgokra kellene koncentrálnod, amelyek rajtad múlnak. Felejtsd el az ügyet, ne görcsölj rajta! Hétvégén két hozzád közel álló személy vitájába csöppenhetsz. Hiába is akartál kimaradni belőle, ők bevonnak, sőt még választás elé is állítanak. Bárhogy is kérnek, inkább ne mondj véleményt, mert csakis te jöhetsz ki rosszul a dologból!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy mindent megteszel azért, hogy másokat boldoggá tegyél, más célja nem is nagyon van a tetteidnek, mint az, hogy mindenkit elégedettnek láss. Be kell azonban látnod, nagyon felemészti az energiáidat az, hogy foggal-körömmel küzdesz másokért, ahelyett, hogy azt csinálnád, ami téged boldoggá tesz. Húzz egy határvonalat! Csalódhatsz az egyik barátodban vagy kollégádban egy kicsit, ami érthető, hogy rosszul esik, de azért ne reagáld túl! Talán nem hibázott akkorát, hogy mostantól ne szólj hozzá.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy sokat változtál az elmúlt időben, és ma több pozitív visszajelzést is kapsz erről. Ettől végre úgy érzed, hogy megérte annyit dolgozni magadon, küzdeni a melóban. Csak így tovább! Amennyiben bűntudatod van, hogy ezer éve nem jártál az edzőterem közelében sem, ráadásul több süti és habos kávé is lecsúszott mostanában, akkor itt az ideje a változtatásnak. Szombat délután simán belefér egy kis futás a szabadban vagy egy izzasztó jógaóra.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy szüntelenül és fáradhatatlanul azon dolgozol, hogy valakin mindenáron segíts, mert úgy látod, kezd elveszni a dolgok sűrűjében. Ő azonban folyton kitér előled, semmiképp nem szeretné megragadni a segítő jobbot. Ez egy jel a számodra, hogy nem kell nyomulni, nem kell az illetőt meggyőzni semmiről, s nem kell mindenáron segítened azon, akin nem lehet. Van neked is elég teendőd, ne pazarold olyanokra az időt, akiknek nincs szükségük segítségre vagy nem kérnek belőle!

Lány találkozása angyallal

Angyali találkozás (Fotó: Pixabay)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a hét közepén valaki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amit neki kellene elvégeznie, te pedig cseppet sem konyítasz hozzá. Nem kell azonban olyasmit vállalnod, ami nincs ínyedre, határozottan utasítsd vissza és nyugodtan kérd ki magadnak, hogy nem egy bábu vagy, akit a drámai és komikus szerepekre egyaránt bátran lehet alkalmazni! Mindent megtettél az elmúlt napokban, hogy elkerüld a konfliktust, de már nem tudsz kibújni a szituból, kénytelen leszel belemenni a vitába. Nem is baj, legalább túl leszel rajta és nem rágod magadat még ezen napokig!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan ismerősök vesznek körül, akikkel nagyon jól érzed magad, közöttük abszolút nem feszélyez semmi, pontosan tudod, hogy bátran vállalhatod a véleményedet, nem fognak megszólni érte, s nem néznek ki a társaságból emiatt. Nem is kell visszafognod a gyeplőt, legyél felszabadult, add önmagad, hisz így szeretnek, ahogyan vagy, teljes valódban. A héten teljesen új melóval bíznak meg, amit annyira élvezel, hogy még el is gondolkodsz rajta, hogy talán ilyen irányba kéne elindulnod a jövőben. Ráadásul nem csak neked jön be a dolog, még meg is dicsérnek a teljesítményedért!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz te magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat aszerint, hogy az számodra legmegfelelőbb legyen. Jó emberismerő vagy, de a héten mégis meglepődhetsz! Nem voltál túl jó véleménnyel az egyik kollégádról, de kiderül, hogy jó fej és sokkal több a közös bennetek, mint gondoltad. Olyannyira, hogy hétvégén még túrázni is elhív magával, amire te boldogan mondhatsz igent, hiszen rád fér a kikapcsolódás.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, szeretnél valami olyat kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd, elsősorban magadnak, mire vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker. Hajrá, menj és győzd le a világot! 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top