nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. április 19–25. – Figyelj a jelekre!

Járj nyitott szemmel, figyelj meg mindent, mert a héten lehetőséged van tanulni másoktól az angyalhoroszkóp szerint!

Az angyalok szerint ez a hét olyan meglepetést tartogat számodra, amire álmodban sem gondoltál volna. Váratlanul ugyanis egy olyan személybe botlasz, akivel az első pillanattól kezdve szinte teljesen egy hullámhosszon vagytok, úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd az illetőt az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy igazi pörgős csaj leszel a héten. Vonzerőd a fellegeket ostromolja. Ki tudna neked ellenállni? Senki, bár ezen a héten te sem tudsz valakinek nemet mondani. Váratlanul, szinte villámcsapásként érhet a szerelem. Most nem számít, hogy szingli vagy, esetleg párban élsz. Olyan érzés ez, ami elől nem lehet kitérni. A hétvégére letisztul benned a nagy vihar. Elgondolkodsz, ki vagy kik azok, akiket elengedhetsz az életedből. Maradj határozott, igyekezz magabiztosan viselkedni minden szituációban, váratlan helyzetekben is, s ha így élsz, nem lehet olyan akadály, amit ne tudnál megugrani!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy remek formában vagy. Csábítási trükköket eszelsz ki, és ragyogsz. A hét közepén még teszel néhány kört a leárazások környékén. Most annyira szerencsés leszel, hogy fantasztikus dolgokra találsz, ráadásul újabb ismeretségeket is köthetsz. Valószínűleg ezek csak futó kapcsolatok, de amíg vannak, addig színesítik a napjaidat. Nem kell kivárnod a hétvégét, ha bulira vágysz. Hívd meg péntekre a barátaidat! Ne ragaszkodj görcsösen az elveidhez, próbálj lazítani, mert vannak dolgok, amiket úgysem tudsz irányítani.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy most végre rendezheted a soraidat. Élénk, kapcsolatteremtő nő vagy. Egy kicsit most fordulj a külvilág helyett magad felé is. Rakj rendet a szívedben és a gondolataidban, alakíts ki fontossági sorrendet. Legyen ez a legegyszerűbb napi tennivalók sora, de a hosszú távú tervek is jobb, ha katonás rendben sorakoznak a fejedben. A pénz is fontos szempont. Feltehetően jobb munkát találsz vagy jutalmat kapsz. Ha valami nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, rá se ránts, igyekezz kijavítani a dolgot, de nem kell a kétségbeesett bűntudatba menekülnöd, hisz bármilyen hihetetlen, ez másokkal is ugyanúgy előfordulhat! Élvezd az életet!

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy sokan azt hiszik, hogy te egy kizárólag érzelmileg vezérelt, nagyon lágyszívű lány vagy. Akik ezt hiszik, ezekben a napokban jól meglepődnek, most ugyanis kimutatod a határozott, célratörő énedet is. Munkában alaposságról, tisztességes gondolkodásról és vezetői rátermettségről teszel tanúságot. Egész héten az akaratod érvényesítése a legfőbb jellemződ. A pasiddal valamennyire nyugvópontra kerül a kapcsolatod. Ragadd meg a lehetőséget, hogy azoknak is megköszönd az eddigi segítséget, akik közreműködtek és hozzásegítettek ahhoz, hogy elérd a célod. Ünnepeld a barátaiddal bajnokhoz méltóan a győzelmet!

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy alig várod, hogy kitombolhasd magad. Pénzt, energiát nem kímélve bulikat szervezel. Legfeljebb a hét első felében lehet néhány órád, amikor aggodalmaskodsz, de végül úgy döntesz, lesz, ami lesz, ma még mulatsz. A bankszámlád még tűri a megpróbáltatást. A hétvégére a családod megelégeli a hangoskodást, és megpróbálnak megfékezni. Noha nagyon büszke lehetsz magadra, igyekezz kevesebb terhet és felelősséget magadra venni, mert hosszú távon ez nem lesz jó sem neked, mások gondjait pedig képtelen vagy megoldani.

Szép lány szárnyakkal

Angyallány (Fotó: Unsplash)

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ideje szabadságot kivenned. Néhány napra vagy egy hétre szállj ki a mókuskerékből. Menj úszni, hallgasd a vízcsobogást. Kivételesen nem a lármás társaság az, ami most vonz. Érdemes lenne egy sokkal pozitívabb önképet felépíteni magadban. Akár sikerrel, akár sikertelenül pályáztál valahova, ne ess túlzásokba, értékeld reálisan az eredményeidet. Túl sok mindenki problémáját veszed a nyakadba, ettől érthető módon úgy érzed magad, mintha kifacsartak volna. Lazíts a saját gyeplődön!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy magánéleti kérdésekben biztos, hogy eljön a te heted. Fontos, hogy ne görcsösen várd az igazit. Lazíts! Ezekben a napokban egy bulin vagy bármilyen baráti társaságban belefuthatsz az illetőbe. Munkádban sok felelősség, a korábbinál nagyobb terhek várnak. Most kifejezetten jót tesz, ha elfoglalod magad a hivatalos dolgokkal. Kevesebb időd marad téves gondolatok kialakítására. Komoly felelősséget tesznek a válladra, amire egyáltalán nem számítottál a hétvégére. Az emiatt érzett frusztráció teljesen rányomja a bélyegét a hangulatodra és a közérzetedre, elég feszültté válsz, ami a környezetednek is feltűnik.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy az adott szó szent, ezt jegyezd meg. Túlzott lelkesedéssel mindenre igent mondasz, olyat is felvállalsz, amit szinte lehetetlen teljesíteni. Hidd el, ha átgondoltan cselekszel és vállalkozol, sokkal több megbecsülés vár. Munkahelyeden feszültségek várnak. Talán a vezetés bizonytalanságban tartja az alkalmazottakat. Ennek ellenére a pasiddal teljes az összhang. Elhatározzátok, hogy mindenképpen segítitek egymást. Zárd ki a külvilágot és csak erre koncentrálj!

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy sokat kell dolgoznod a héten, de most jó lehetőséged adódik, hogy kitűnj a szürke tömegből. Néhány megnyilvánulásod alapján a főnököd még az előléptetéseden is elgondolkodhat. A lényeg, hogy ne mérgelődj. Hidd el, ha nem pufogsz, rá fogsz jönni, hogy nincs is olyan megoldhatatlanul nagy teher a válladon. Minden csak hozzáállás kérdése! Magánügyekben most inkább holtszezon várható. Sokat kellene gondolkodnod a saját személyiséged alakításán. Egy külföldi út azonban váratlan lehetőségeket hozhat, ez szerelemben és munkában is egyaránt lehetséges.

Bögre virág

Pozitív energiák (Fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a most következő időszakban kicsit harciasabbá válhatsz, mint általában. Korábban inkább csak a háttérből irányítottad az eseményeket, most azonban hangot is adsz az elképzeléseidnek. Ha régebben vagy együtt a pároddal, lehet, hogy hatalmi harc is kialakulhat közöttetek. A tét nem más, mint hogy ki viseli otthon a nadrágot. Ám vita és erőszakoskodás nélkül is lehetsz te a főnök. Ne engedd azonban, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azért dolgozott, hogy boldog legyél, az pedig mindent felülír.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy használd ki a kreativitásod. Kár lenne ezt az aktív időszakot lustálkodással tölteni. Lehetsz akár bulikirálynő is, ha más nem jut eszedbe, de más területeken is magadra irányíthatod a figyelmet. Ilyen az is, ha új munka után nézel. Ne hagyd, hogy csak az események sodorjanak. Van egy, talán még kiaknázatlan tehetséged, ami alig várja, hogy a felszínre törjön. Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a munkádban új lehetőséget kaphatsz. Kecsegtető üzleti ajánlatot kapsz: kis befektetés elég nagy hasznot ígér, ám a dolog szépséghibája, hogy minden jelenleg végzett tevékenységeddel fel kellene hagynod, hogy csak erre az egyetlen egy dologra összpontosíthass. Talán elsőre megriadsz, de hidd el, csak a kezdet nehéz. Néhány nap alatt belerázódsz, és azt kérdezed, miért nem választottál már így korábban. Szerelemben néha bosszankodsz, mert nem minden villámlástól mentes a kapcsolatod, de tekints erre is úgy, mint egy megoldandó feladatra. Hamarosan szinte élvezed a szellemi párviadalt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top