nlc.hu
Horoszkóp

5 dolog, amit tudnod kell a Bika újholdról

5 dolog, amit tudnod kell a Bika újholdról

Április 30-án Bika újhold lesz, nézzük, mit érdemes tudni róla.

Az újhold mindig tiszta lapot, új energiákat, új kezdeteket jelöl. Nézzük, mint jelent az, hogy most a Bika jegyében van.

Az Újhold energiái

(Fotó: Getty Images)

Erőforrások

Támogatóak az energiák arra, hogy feltérképezzük belső és külső erőforrásainkat. Miben vagyunk jók? Mit tudunk kamatoztatni? Milyen eszközök állnak a rendelkezésünkre? Ezekben a kérdésekben kaphatunk reális válaszokat.

Anyagiak

A Bika újhold segíthet abban is, hogy végre rendbe tegyük az anyagi helyzetünket. Eközben foglalkozhatunk a téma gyökereivel is, azaz azzal, hogy milyen a pénzhez való viszonyunk, és, hogyan lehetne javítani rajta.

Önszeretet

Ebben az időszakban az önmagunkkal való viszonyunkra is érdemes odafigyelni. Mit gondolunk saját magunkról, mennyire tudjuk szeretni magunkat? Az újhold támogatást ad ahhoz, hogy fejlődést érhessünk el ezen a területen.

Jólét

Az új energiák segítségével ráérezhetünk arra, hogy egyben kell néznünk a nagy képet. Ez összefügg az előző pontokkal. Nem lehetünk igazán jól, ha nem vagyunk jóban önmagunkkal és nem kamatoztatjuk a tudásunkat. Ha egyensúlyba hozzuk magunkat és a fizikai világot, az eredményezi a jólétünket.

Lassuság

Fontos tudni azt is, hogy ez az újhold új energiákat hoz az átalakuláshoz, de ez az átalakulás nem egyik pillanatról a másikra fog menni, egy lassabb folyamat kezdetén járunk.

(Nyitókép: Allen Haglen/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top