nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp

Heti angyalhoroszkóp 2022. május 31. – június 6. – Most a te térfeleden van a labda

Fordulóponthoz vezet ez a hét és egészen új lehetőségek tárulhatnak fel, azt viszont neked kell eldöntened, hogy ezekkel mit kezdesz majd.

Az angyalok szerint a héten lesz időd arra, hogy átgondold a jövődet. Ha valamit változtatnál, akkor az angyalhoroszkóp szerint most megalapozhatsz ehhez mindent.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elsősorban az anyagiak kerülnek előtérbe. Nem jellemző rád, hogy spórolós lennél, most mégis fogadhoz vered a garast, mert egy korábbi, nagyszabású tervedet szeretnéd megvalósítani. Vágj bátran bele, az anyagiak a rendelkezésedre állnak. Meg kell most hoznod néhány áldozatot azért, hogy később minden úgy alakuljon, ahogyan azt szeretnéd. Ha erre készen állsz, akkor a befektetett energia meg fog térülni. Néhány nap átmeneti pesszimizmus után hétvégére a jókedved is visszatér. Találkozhatsz valakivel, aki nemcsak mosolyt csal az arcodra, de a szívedet is megdobogtatja.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a Bika jegyében most négy égitest is tartózkodik: a Nap és a Merkúr megfontolttá teszi a gondolkodásodat, a Vénusz pedig egy kicsit felforgatja az érzelmeidet, de hamar magadra találsz. Az Uránusszal, amely még hosszú ideig kíséri az utadat, talán már megbarátkoztál: váratlan, hol kellemes, hol pedig szokatlan élményekkel gazdagítja az életed. Kevesekben van annyi kitartás és elszántság, mint benned. Lehet, hogy kedden nem a legegyszerűbb vagy a legbölcsebb utat választod, de végül el fogod érni a célodat.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten kivételesen nem a Merkúré, vagyis az uralkodó bolygódé a főszerep. Sokkal nagyobb figyelemmel legyél a lendületet adó Marsra, a pluszenergia különösen érzelmi területen fog jelentkezni. Lehet ez szeretet valaki iránt, de elképzelhető, hogy a munkádban jön olyan lehetőség, amelyet teljes szívvel fogadsz. Egy nagy utazást tervezel, ám ezt a kalandot valaki olyan oldalán szeretnéd megélni, aki most is melletted van, és akiről azt reméled, hogy kitart majd melletted. A dolgok most azonban nem állnak ennyire biztos lábakon, mégis érdemes a közös jövőt tervezni, mert ez mindkettőtöknek bizalmat ad egymás iránt.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az utolsó pillanatban sikerül befejezned valamit, és kicsit feszült lehetsz a szoros határidő miatt, végül azonban a siker élménye jókedvvel és energiával tölt fel. A megszokott hangulatingadozások mellett azt is észreveheted, hogy egyre kreatívabb vagy. Főleg szellemi téren tudsz újat felmutatni. A megvalósuló vágyak területén jelenleg négy égitest is halad. „Mikor, ha nem most” – legyen ez a jelmondatod. Régebbi és újabb terveknek is kedveznek a csillagok. Hidd el, ha segítséget, együttműködést kérsz, minden sokkal könnyebben megy.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a közelgő nyár a hivatásodra irányítja a fókuszt. A megbízhatóságod és a kitartásod olyan helyzetet teremthet, amely minden szempontból megfelel az elvárásaidnak. A párkapcsolatodban olyan események várhatóak, amelyekhez szükség lenne a kedves, nyájas énedre. Attól, hogy aranyos vagy, még lehetnek határozott elképzeléseid. A párod mindent elfogad, ha megfelelően tálalod. Igyekszel megtenni valamit, amit régóta szeretnél, de ne feledd, hogy ha még nincs itt a te időd, nem érdemes elsietni a döntést. Várd ki a megfelelő alkalmat

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten úgy érzed, mintha minden tőled függetlenül történne. Ne aggódj, nem is kell különösebben beavatkoznod semmibe. Meditálj, olvass sokat, jó időszak ez a feltöltődésre. Ne rágódj túl sokat a gondokon, mert nagyobbnak fognak tűnni, mint amilyenek valójában. Próbáld inkább megtalálni a szépséget a mindennapokban, mert rengeteg jó dolog történik körülötted. A munkában is lényegesen lazább hetek jönnek. Leginkább az intellektusod és a tájékozottságod lehet az, ami előreviszi a dolgokat. A párkapcsolatodban egyre erősebben ráhangolódtok egymásra.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten csak a társasági élet, a barátaiddal és a szeretteiddel való találkozás a vágyad. Érdemes lenne a születési jegyedre jellemző diplomáciával kezelni mindent – türelemmel sokkal többre jutsz. Lehetséges, hogy aki eddig egyedül volt, az a munkáján keresztül ismer meg valakit, aki nemcsak szórakoztató és vonzó, de számos egyéb értékes tulajdonsága is van. A szerelmi életed terén is érdemes inkább a pillanatra koncentrálni. Annak örülj, amid most van, és ne bonyolítsd túl a dolgokat.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten, párkapcsolati téren várható a legtöbb történés. A párod biztonságra vágyik, de nem képes az óhaját egyértelműen kommunikálni. Te vagy az, aki az emberi lélek mélyére lát, itt az alkalom, hogy a hozzád legközelebb állóét is megértsd. Hivatásodban pici zökkenő jöhet, de ha engedsz a megérzéseidnek, jó irányba kormányozhatod a karriered hajóját. Most jött el a te időd, hogy megmutasd a világnak, mit is tudsz. Állj készen, mert a megfelelő pillanatban kell kamatoztatnod valami olyan képességedet, amit már évek óta fejlesztesz.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten komoly dolgokra szánod rá magad. Tegnap még csak érlelted a gondolatot, de hétfőn már pontosan tudod, hol és mikor éred el a vágyott eredményt. Családtagok és közeli ismerősök, barátok mind a segítségedre lesznek. Elsősorban emberi, lelki oldalról támogatnak, a nagy terv megvalósításához pedig épp erre van szükséged. A hangulatod egész héten remek lesz. Izgatottsággal tölt el egy új kapcsolat ígérete, és bár érdemes tiszta lappal kezdeni, azért ne hagyd azt sem, hogy a korábbi tapasztalataidról megfeledkezz. Hallgass a szívedre, de az eszedet se nyomd el!

Egy pár labdázik a tengerparton

Nálad a labda (Fotó: Unsplash)

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten az egyedülálló Bakok tartsák nyitva a szemüket. Több égitest, így például a Vénusz is a szerelem területén halad. Igaz, hogy az átlagnál visszafogottabb szoktál lenni, ha érzelmekről van szó, de most érdemes bíznod magadban és a megérzéseidben. A hétvégi partin egy olyan embert ismersz meg ugyanis, aki óriási hatással lesz rád. Úgy fogod érezni magad a társaságában, mintha már évek óta ismernétek egymást. Karriered terén igyekszel mindenkinek segíteni, de közben a saját pályád egyengetéséről se feledkezz meg. Ha ügyesen játszod ki a lapjaidat, most pénz áll a házhoz.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten a két sorsbolygó, azaz a Jupiter és a Szaturnusz már a születési jegyedben járnak, egész hónapban érezheted is a kedvező hatásukat. Te, aki a függetlenség bajnoka vagy, mostanában sokkal rugalmasabban kezeled a társas kapcsolataidat. Ide tartoznak a kollégák, de még a szomszédok is. Az otthonodban sok újdonságra számíthatsz – értékeld a párod gondoskodását. Egy váratlan lehetőség anyagi pluszt kínál, de komoly felelősséggel is jár. Ne vállald el addig, amíg nem vagy biztos abban, hogy az utóbbinak is meg tudsz felelni.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten megszilárdulnak a kapcsolataid. Kedvesen és támogatóan állsz mások ügyeihez, ezzel sok ember bizalmát elnyered. Tartsd észben, hogy munkatárshoz nem érdemes érzelmileg kötődni, mivel a vonzalom elmúltával kellemetlen is lehet a szituáció. Hétvégén egy családi esemény emlékeztet rá, hogy mik is az igazán fontos dolgok. Próbáld ezt később is szem előtt tartani, és sok energiát meríthetsz a felismerésből. Merd kimondani, hogy mi az, amire vágysz, mert csak így kaphatod meg. Ne szégyelld, hogy neked is vannak igényeid, hiszen a saját boldogságod éppen olyan fontos, mint a másoké.

Ez is érdekelhet Vitatkozó csillagjegy Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top