nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a szakítás

Ezt a 3 csillagjegyet nagyon megviseli a szakítás

Akadnak, akik magukba roskadva próbálják túlélni a fájdalmat, mások dühöngenek, csapkodnak, megint mások egy új kapcsolattal gyógyítják be a sebeket.

Ez a három csillagjegy nem tudja feldolgozni, nem tudja elviselni, amikor elhagyják őket.

Bika

A Bika haragtartó, csak nagyon nehezen bocsátja meg az őt ért sérelmet, már ha egyáltalán megteszi. Miután szakított vele a szerelme, úgy érzi, ő a világ legszomorúbb és legnyomorúságosabb embere. Az biztos, hogy azonnal megszabadul minden emléktől, minden tárgytól, ami párjára emlékeztetheti. Még a telefonszámát is kitörli, és a közösségi oldalát is blokkolja. Nem akar róla tudni semmit, többé hallani sem akar róla. A Bika hűvösnek és higgadtnak tűnhet a szakítást követően, belül ugyanakkor a fájdalom elviselhetetlen lángja égeti szívét és lelkét egyaránt. A valódi felejtéshez hosszú időre van szüksége.

Szakítás és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images/RyanKing999)

Rák

A Rák érzékeny jegy, akinek a párkapcsolata talán a legfontosabb érték az életében. Ezért a szakítás borzasztóan megviseli, önmagában harcol és szenved, úgy érzi, beleőrül a fájdalomba. A Rák is megpróbál nyugodt, hűvös és távolságtartó maradni, úgy tesz, mintha érzéketlenné vált volna. Belül mégis gyötrik a kétségek, és elkeseredetten próbálná szerelmét visszaszerezni. Teljesen összezavarodik, fogalma sincs, mit kéne tennie. A fájdalma elviselhetetlen, úgy érzi, soha többé nem fog tudni újra szeretni és megbízni. Mindez egészen addig így is történik, míg egy új érzés a hatalmába nem keríti.

Oroszlán

Valójában teljesen érthető módon az Oroszlán sosem ismerné be, hogy őt hagyták el, túlságosan is büszke ehhez. Ő egyszerűen a király vagy a királynő, akit nem lehet csak úgy elhagyni. Jóvátehetetlen és megbocsáthatatlan sértést követ el, aki megpróbálkozik vele. És egyébként is, az Oroszlán úgy is letagadja mindenki előtt a szakítás valódi okát és tényét, hiszen az utolsó szót csakis ő mondhatja ki. Soha, de soha nem ismerné be a fájdalmat, amit érez, emelt fővel csak annyit mond, exe megbolondult, nem lehetett már kijönni vele.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top