nlc.hu
Horoszkóp

Bika csillagjeggyel a randizás

Ennyire izgalmas a Bika csillagjegyűekkel randizni

Ha épp Bika csillagjegyű hölggyel vagy férfival készülsz randizni, néhány dolgot már az első találkozó előtt érdemes tudnod!

A Bika a megbízhatóság, a gyakorlatiasság és az elegancia mintaképe, ugyanakkor az önfejűség, a lustaság vagy épp a dolgok túlreagálása is jellemző rájuk.

Elvárja, hogy megszínesítsd az életét

A Bika alapszabályai a tisztelet, az öröm és a jókedv, a szépség és a művészetek. Magasra helyezi a lécet mindenben. Megjelenése mindenkor tökéletes, imádja a luxust, a finom ételeket. Igazi egyéniség, aki hűséges, kiváló ízléssel rendelkezik, és persze lenyűgöző, elbűvölő személyiség. A Bika olyan partnerre vágyik, aki fölkelti fantáziáját, megszínesíti az életét, kényelmet, stabilitást ad. A Bika szívéhez a különleges ételeken, a sejtelmes érintéseken át vezet az út.

Bikával randizni

Fotó: Getty Images

A Bika a csábítás mestere

A Bika érzéki csábító. Megadja a módját a valódi romantikának, művészi érzékét is beveti, ha el szeretné rabolni a szívedet. Az is biztos, személyében elképesztő szeretőre találsz, akinek óriási a libidója. Figyelmes, bámulatos, imádja a kényeztetést – nemcsak kapni, adni is szeret. Kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatra számíthatsz mellette.

A Bikával nem érdemes vitatkozni

Ezt mindenképpen érdemes megjegyezni vele kapcsolatosan. Ugyanis a vitákban verhetetlen, nem tudsz győztesként kijönni ezekből a helyzetekből. Két lábbal áll a földön, a dolgokat reálisan látja. A vitákat pedig csöppet sem kedveli. Nem könnyű kihozni a béketűréséből, de nem is lehetetlen. Mivel pontosan tudja, mit akar, ahhoz kőkeményen ragaszkodik. Az alapvetően nyugodt Bikát is fölpiszkálhatod, provokálhatod, de jobb, ha nem akarod a haragját megtapasztalni. 

A Bika birtokol

A Bika birtokol, dolgokat, tárgyakat, téged is. Udvariasságával, udvarlásával, különleges kisugárzásával könnyen levehet a lábadról. Ha függetlenségre, távolságtartásra vágysz a párkapcsolatban, jobb, ha nem ezzel a csillagjeggyel kezdesz. A Bika hajlamos a féltékenységre, tőled is hűséget vár el, hiszen neked is megadja azt. Ha egymásra találtok, biztos lehetsz benne, hogy szavahihető, megbízható, őszinte és nyílt társra találsz benne.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top