nlc.hu
Horoszkóp

Angyali üzenet

Heti angyalhoroszkóp 2022. november 1-7. – Ne fuss olyan szekér után, amely nem vesz fel!

Úgy érezheted, hogy sokkal több felelősség zúdult a nyakadba, mint eddig, de ezt nem szabad tragédiaként felfognod. Ne feledd, ettől csak erősebb és tapasztaltabb leszel.

Az angyalok szerint a legkedvesebb hobbidnak jóval több időt szentelhetsz a héten, ezáltal sokkal kipihentebbnek érezheted magad. Kedveseddel több időt szánhattok egymásra, így harmonikusabbá válhat a kapcsolatotok az angyalhoroszkóp szerint.

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy nem egyezik az értékrended valakivel. Bármennyire is szeretnéd, egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit képvisel. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni felé és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképp nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele. Pároddal jól alakulhat a hét. Igaz, egy kisebb probléma felmerülhet, amiben egy barátod százszám adhatja a tanácsokat. Hallgasd meg, de inkább kedveseddel ketten beszéljétek meg az ügyet. A szombaton esedékes kiruccanás kellemes levezetése lesz a hétnek.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten meghozol egy régóta halogatott döntést, amely mindenképp hatással lesz a jövődre. Most még ugyan nem vagy biztos benne, hogy jó lépést tettél-e meg, de ha már megtetted, nem érdemes túl sokat rágódnod rajta. Igyekezz úgy alakítani a helyzetet, hogy pozitív következményekkel tegyen elégedetté és magabiztossá, mert ha megállás nélkül azon gondolkodsz, mit lehetett volna még tenni, nem fogsz tudni előre haladni. Pároddal új élményeket tapasztalhattok meg a hétvégén. Ha szingli vagy, akkor a közösségi oldalon írhat rád egy ismeretlen. Vajon neked is szimpatikus lesz az illető?

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ez a hét a töltődésé lesz! Olyasmivel foglalkozz, ami simogatja a lelked és fizikailag sem jár hatalmas energialeadással! Mindent, ami a másik halmazba tartozik, halaszd el jövő hétre. Időnként neked is szükséged van arra, hogy különösebb lelkiismeret-furdalás nélkül átadd magad a „semmittevésnek”. A héten igazán szerencsésnek érezheted magad, ugyanis javulhat az anyagi helyzeted. Ez annyira boldoggá tehet, hogy mindenki észre fogja venni a változást. Bókokban, dicséretekben részesülhetsz. Szerelmeddel még szenvedélyesebbé válhat a kapcsolatotok.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy nagy álmokat dédelgetsz, nagyon jól tudod, mik a céljaid, tisztában vagy a képességeiddel. A munkahelyeden lehetnek apróbb feszültségek, de ha nem ütöd bele az orrod mindenbe, akkor ezek a negatív energiák nem hatnak ki rád, így nyugodtan tudod végezni a munkád. Pároddal lehetnek összetűzések, de ha őszintén elmondjátok egymásnak a gondjaitokat, ismét béke lesz köztetek. Egyedülállóként egy izgalmas beszélgetésbe keveredhetsz egy idegennel. Vajon ő lenne az igazi?

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan feladattal bíznak meg a héten, ami nagyon nincs ínyedre. Bármennyire is nem fűlik azonban a fogad hozzá, bele kell törődnöd, hogy előbb-utóbb hozzá kell látnod, ha nem szeretnéd erre pazarolni az egész heted. Minél hamarabb állsz neki a feladatnak, annál hamarabb fogsz végezni vele, mert ezúttal senki nem fogja helyetted elvégezni. Ha ügyesen veszed az akadályokat, a végén jutalomban is részesülhetsz! Hétvégén végre több lehetőséged lehet kicsit magaddal is törődni, ami rád fért már egy ideje. Lehet, hogy fel kellene fedezned egy idegen várost.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten alig tudod a saját ügyeidet elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell magadra venned boldog-boldogtalanok nyűgeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeid tetejébe mások baját is átvállalni. Tehát ha valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalód végére, add át magad a pihenésnek! Kedvesed most meglephet egy olyan hírrel, ami sorsdöntő lehet a kapcsolatotokban. Ha nincs szerelmed, akkor az egyik ismerősöd mutathat be egy rokonának, aki számodra is szimpatikus.

Pár beszélget a naplementében

Együtt (fotó: Unsplash)

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy héten végre felvázolod a környezetednek a nagy terved, melyet hosszú ideje szövögetsz. Nagyon hiszel magadban, magabiztosságodban semmi és senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha vigyázol, mert lesznek olyan személyek, akik megpróbálnak elbizonytalanítani és kizökkenteni. Pároddal most sokat javíthattok a kapcsolatotok kommunikációján. Szingliként az egyik régi ismerősöd kezdhet el komolyabban érdeklődni irántad. Lehet, hogy mindig is megvolt köztetek a szikra.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy fárasztó szerepet kell eljátszanod mindenki előtt, hisz semmiképp nem szeretnéd, hogy rájöjjenek, valami nagyon nincs rendben körülötted. Be kell azonban látnod, ezt az álarcot nem sokáig fogod tudni gond nélkül viselni, hisz van valaki, aki minden apró gesztusodból érzi, hogy bajban vagy. Nem kell egyedül küzdened a problémáiddal, szerencsére akad valaki, akire mindenben számíthatsz. Több stresszesebb helyzetbe is belekeveredhetsz, de ha nem hévből cselekedsz, hanem megfontolod a döntéseidet, akkor előnyödre alakíthatod a szituációt.

Nyilas

Az angyalok szerint annyira nagy volt a hajtás az elmúlt időszakban, hogy egy kicsit most itt az ideje annak, hogy visszább vegyél a tempóból. Keress egy olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölt, ne vállalj nagyobb terheket a következő napokban, egyszerűen csak add át magad a pihenésnek! Meglátod, sokkal hatékonyabban fogsz tudni működni, ha újult erővel szállsz ismét a kötelek közé! Ám most csak saját magadra figyelj, semmi és senki más nem fontos! A pároddal kiegyensúlyozott maradhat a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy, akkor most egy szórakozóhelyen lesz lehetőséged megismerni egy olyan személyt, akiről mindig is álmodoztál titokban.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy gyorsan szeretnél valamin túlesni, ezért sürgeted annyira a dolgot. Így azonban csak az ellenkezőjét éred el. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, mert meg fog bokrosodni. Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal! Szerelmeddel igazi, meghitt, romantikus pillanatokat élhettek át. Ha jelenleg nem dobogtatja meg a szívedet senki sem, akkor most egy új hódolód akadhat, aki elsősorban a humorával vehet le a lábadról.

Smile festett kavics

Mosolyogj! (fotó: Unsplash)

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy mikor már úgy érzed, fogytán vagy a lelki és fizikai erődnek, olyan apróságok lendíthetnek előre, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor érzed azt, hogy van értelme annak, amit csinálsz, hogy nem szabad feladnod, mert mindig jön egy impulzus, ami fenntart a víz felszínén. Tarts ki, nemsokára a végére érsz annak a nehezebb időszaknak, amin most esetleg keresztülmész. Csak úgy ragyoghatsz a héten, a munkahelyeden több sikert érhetsz el. Ráadásul a főnököd is elismerheti a teljesítményed. Pároddal többet beszélgethettek a jövőtökről, érdekes dolgokra jöhetsz rá. Szingli vagy? Egy volt szerelmeddel melegedhettek össze újra. Vajon megéri ismét egy párt alkotnotok?

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a héten elhamarkodottan ítélsz meg egy szituációt, amelynek nem ismered minden részletét. Ennek okán hajlamos vagy részrehajlóvá válni. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívül, akik közel állnak hozzád! Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan szerepbe, ahol a felelősséget el kell vinned, csak mert rád kényszerítik! A munka területén új kihívások elé nézhetsz, azonban ez ne riasszon el téged a feladatoktól. Ha megvan benned az elszántság és az alázat, sikerekben lehet részed.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top