nlc.hu
Nyereményjátékok
DANCE ENERGY

DANCE ENERGY

Az energy szóra valószínûleg jópáran felkapják a fejüket, fõleg ha mellette van a dance szó is. Dance Energy – ez egy új energiaital neve, amit kifejezetten a tánc, a mozgás, a klubok és a diszkók szerelmeseinek fejlesztettek ki.

A titkos receptet a gyártó cég hét lakat alatt őrzi, de egy-két hozzávaló mégis kiszivárgott a laboratóriumokból.

Hozzávaló 1: LMC vs. U2 – Take Me To The Clouds Above
Legelőszöris van a klasszikus alap U2-dal, amelyhez hozzáadagoltak némi felturbózott Whitney Houston-t és a végeredmény egy bombasláger, amit egyszerűen nem lehet megunni.

Hozzávaló 2: Benny Benassi pr. The Biz – No Matter What You Do
Tavaly robbant be a köztudatba a Benny Benassi nevű olasz előadó, aki Satisfaction című számával mindenkit megőrjített. Fél Európa motyogta néha még álmában is: „Push me…”. Most itt az újabb dili, hasonló mellékhatásokkal.

Hozzávaló 3: Groove Coverage – 7 Years And 50 Days
Egy egész ártalmatlan Mike Oldfield-feldolgozás elég volt ahhoz, hogy a Groove Coverage pár hónap alatt meghódítsa kontinensünket. A német projekt azóta slágert slágerre halmoz és aktuális daluk maximális energiatartalékot rejt.

Hozzávaló 4: ATB – Marrakech
A jól bevált recepten nem nagyon kellett változtatni: a hangzás egyértelműen ATB-s, a dal viszont meglepően misztikusra sikeredett. A Marrakech érdekessége, hogy a Mindhunters című film egyik betétdala is egyben.

Hozzávaló 5: O-Zone – Dragostea Din Tei
Az év egyik szenzációja! Az O-Zone csapat leporolt egy népszerű román népdalt és mai alapokat raktak alá. Megszületett a Dragostea Din Tei, ami az idei nyár abszolút megaslágere lett egész Európában.

Hozzávaló 6: IIO – Smooth
Pár éve mindenki értetlenül állt egy megfoghatatlan zenei fenomén előtt, sokan még ki sem tudták mondani normálisan az IIO nevét – mi ez, 110? , vagy Lio, vagy micsoda??? És a sláger, ami a mai napig kedvenc, a Rapture. A projekt kb. 9 havonta csinál egy dalt azóta, de azok mind befutnak a klubokban. A legfrissebb termék a Smooth, ami méltó folytatása az előzőeknek.

A titkos recept tartalmaz még egy kis Ayu-t, Ian Van Dahl-t, Phil Fuldnert és Armin van Buuren-t is, úgyhogy az energialöket garantált!
A Dance Energy szárnyakat ad és nagyon finom.
Na jó…, a fentieknek csak egy része igaz, kitalálják melyik?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top