nlc.hu
Nyereményjátékok
BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

BUDAPEST MARRIOTT HOTEL

Gondolkodtál már azon, hogy mi alapján választunk szállodát? Én készítettem az ismerõseim körében egy felmérést. Az eredmény pont az ellenkezõjét tükrözte annak, mint amire számítottam.




A mai anyagias világban arra gondoltam, hogy a legtöbben az árak alapján döntik el, hogy melyik szállodában töltik el a szabadidejüket. Tévedtem. A legfontosabb az elhelyezkedés, a kilátás és a színvonalas szolgáltatás.
Az elhelyezkedés azért fontos, mert ha a szálloda jó helyen fekszik, akkor sokkal többet láthatunk a város szépségeiből, mint ha a külvárosban foglaltunk volna szállást. A kilátás pedig szinte pótolhatatlan, hiszen olyan szépségeket láthatunk az erkélyünkről vagy az ablakunkból, amelyeket máshonnan sosem pillanthatnánk meg.

Budapesten is létezik egy olyan szálloda, amelynek minden szobája egyedülálló módon a Dunára és a Budai Várra nyújt kilátást. Láttad már este a kivilágított Várat, vagy a Dunán átívelő hidakat? Lenyűgöző. Az ötcsillagos Marriott szálloda ezt a luxust kínálja minden vendége számára. A Dunán felkelő nap ragyogó színeit is megcsodálhatod egy hamisítatlan amerikai büféreggeli mellett.
Ez a látvány külföldi és a belföldi turisták számára is feledhetelen perceket nyújt. Persze a szálloda tisztában van vele, hogy az üzletembereknek a szép kilátás fontos, de nem elég. A szobák légkondícionáltak, és míg az exkluzív környezet kellemes lehetőséget nyújt a pihenni vágyóknak, eközben a nyugodt munka feltételeit is biztosítja. Minden szobához üzenetrögzítővel ellátott telefon, számítógép-csatlakozás, internet-elérhetőség, műholdas televíziókészülék, videoprogram tartozik. Mind a szobákban, mind a vendégtérben vezeték nélküli



internetet biztosítanak a vendégek részére.

Vajon lehet-e minden igényt kilégíteni? Erre tesz kísérletet a Budapest Marriott Hotel, amikor a szintjeit dohányzó és nem dohányzó szintekre osztja, illetve amikor a mozgássérültek számára fenntartott szobáit is a legmagasabb követelmények alapjan rendezi be.

Fontos, hogy a szállodai kommunkáció is gördülékeny legyen? Erre is gondoltak a Marriottnál, amikor a többnyelvű portaszolgálatot létrehozták.





A szálloda nemcsak a szállóvendégek részére kínálja exluzív környezetét. A hotel félemeletén található a szálloda konferenciaszintje, ahol a világos, tágas, alakítható helyszín tág teret nyújt különféle rendezvények számára. Legtöbb konferenciateremből is remek kilátás nyílik a Dunára, a Lánchídra és a Budai Várra. A különlegesen tervezett termek 10-től egészen 800 fő befogadására alkalmasak, tanácskozásokra és magán-összejövetelekre egyaránt ideális tárgyalótermektől egészen a luxus bálteremig.

Meglátni és megszeretni Budapestet? A Budapest Marriott szállodával tényleg csak egy pillanat műve.








Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top