nlc.hu
Otthon
Vaddisznó tört be Oszvald Marika kertjébe

Oszvald Marika kertjében vaddisznó garázdálkodik

A kertet rendszeresen feltúrja és kárt tesz benne a disznó.

Oszvald Marika egyik kedvenc időtöltése a kertészkedés, amit a jó idő beköszöntével rendszeresen űz gödöllői házának kertjében. Az elmúlt hetekben viszont megkeserítette az életét, hogy egy vaddisznó többször betört az udvarba és feltúrta az ágyást. 

Oszvald Marika

Oszvald Marika

A Tv2 látogatott el a Kossuth-díjas színésznőhöz, aki elmondta, egy vaddisznó túrta fel az egész kertjét, és meg is mutatta annak a nyomait. Az állat valószínűleg az erdő felőli hátsó kerítésen jutott be, amit azóta megjavítottak, így remélhetőleg biztonságban lesznek a veteményesek és a virágok. 

„Képzeld el, hogy az összes tulipánhagymát kitúrta, azt eszi. Csicsóka volt, azt is kitúrta, biztos az tetszett neki” – mesélte felháborodva a színésznő. 

Marika egyébként arról is mesélt a videóban, milyen növényeket tervez tavasszal ültetni, amire most a próbák és egy kisebb bokasérülés miatt kevesebb ideje jut, mint amikor pandémia volt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top