Sztárok

Bántalmazták gyerekkorában az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandot

Az X-Faktor jóképű énekeséről nehéz elhinni, hogy gyerekkorában gyakran megalázták, sőt meg is verték társai. Gulyás Roland emiatt döntött úgy, hogy kezébe veszi a sorsát.

A kiskori képein rá sem ismerni Gulyás Rolandra, az X-Faktor sármos énekesére – vékonydongájú fiúcska volt, akit folyamatosan megaláztak iskolatársai. Szóban és fizikailag egyaránt bántalmazták, ami nagy hatással volt rá akkoriban. „Nagyon gyenge és esetlen voltam, ha a többiek beszóltak, sosem vágtam vissza, csak hallgattam. Ebből aztán hamar azt a következtetést vonták le, hogy gyáva vagyok, nem állok ki magamért, meg sem védem magam” – mondta Roland a BEST magazinnak. 

„Kellett egy kis idő, míg magamra találtam, míg rájöttem, azt tisztelik, aki lelkileg és testileg is erős. Semmi másra nem vágytam, mint hogy megkapjam ezt a tiszteletet, úgyhogy konditerembe kezdtem járni, megizmosodtam, sőt tizenhét évesen még a birkózásba is belevágtam” – mondta Roli, akinek a sportnak köszönhetően az önbizalma is megnőtt. „Abban, hogy nincs barátnőm, nagy szerepe van a közegnek, amiben élek: én ugyanis még a szüleimmel lakom Sátoraljaújhelyen. Úgy tervezem, hogy az X-Faktor után nem térek oda vissza, Budapesten szeretnék új életet kezdeni” – vallotta a jóképű énekes. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top