Sztárok

Tóth Vera életében 3 évvel ezelőtt minden megváltozott

Tóth Vera gyomorszűkítő műtétére 3 évvel ezelőtt került sor – erre emlékezik.

Tóth Vera rengeteget, azaz összesen 53 kilót fogyott a 3 évvel ezelőtti gyomorszűkítő műtéte óta. Az énekesnő egyébként mindennap edz, és általában az étkezésre is odafigyel, így próbálja tartani a súlyát, sőt, még karcsúsodni is szeretne. Vera újra szerelmes, ezt talán részben a fogyásnak is köszönheti, bár korábban elmondta, hogy súlyfelesleggel is rengeteg ajánlatot kapott. A közösségi oldalán emlékezett meg a 3 éves évfordulóról. 

„Ma 3 éve, hogy megváltozott minden. Ma 3 éve toltak a műtőbe, ma 3 éve gondoltam azt az altatás előtt, ha meghalok közben, elfogadom, mert nekem azt a testet adta a sors, de nem, kegyelmet kaptam. 53 kg-om eltűnt, megkönnyebbültem és a mai napig küzdök, hogy ez így maradjon. Segít ebben barát, család, szerelem, sport, lelkitárs és egy megmagyarázhatatlan belső akarat, ami egyre erősebb… Mit érzek? Hálát. Minden nap hálát adok, megemlítem, imába foglalom. Új életet kaptam egy jó döntés által. Bátor voltam, büszke vagyok magamra és mindenkire, akiket inspiráltam. Más életmód, más sorsfeladat. Megérte minden szenvedés és jó pillanat. Köszönöm…” – írta Tóth Vera az Instagram-oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top