Sztárok

Tóth Vera kiakadt a férfiakra

Tóth Vera jó sofőrnek tartja magát, de sokszor tapasztalja, hogy tiszteletlenül bánnak vele az utakon, csak azért, mert nő.

„Mindig felbosszant, ha az ellenkező nemű embertársaim fenntartással néznek rám, ha elkezdek egy manővert az autómmal, például parkolok. Ilyenkor sokszor inamba száll a bátorságom, és a gúnyos tekintetektől mindig elbénázom a máskor gyerekjátéknak tűnő gyakorlatot. Vajon miért ne lehetnék én attól még jó sofőr, ha nő vagyok?” – tette fel a kérdést közösségi oldalán Tóth Vera.

Az énekesnő gyakorlott és rutinos sofőrnek tartja magát, ám a Borsnak úgy nyilatkozott, már-már rettegve ül a volán mögé, mert szerinte borítékolható, hogy tiszteletlenül bánnak vele az utakon.

Tóth Vera

Tóth Vera (Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

„Persze van ellenpélda is, mikor szuperen, rutinosan parkolok be egy nagyon szűk helyre, szinte egy mozdulattal, jólesnek az elismerő szavak, tekintetek. Szóval azért van remény, hölgyeim!” – tette hozzá.

A poszthoz több tucat hozzászólás érkezett, legfőképpen nőktől, akik döntő többségben Verának adtak igazat, és hasonló tapasztalatokról számoltak be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top