nlc.hu
Sztárok
Izgalmas kulisszatitok derült ki az Álarcos énekes című műsorról

Izgalmas kulisszatitok derült ki az Álarcos énekes című műsorról

Izgalmas részletek derültek ki az Álarcos énekes című műsorról.

Bár  úgy mozognak a színpadon az Álarcos énekes eddig ismeretlen sztárjai és a táncosok, mintha hosszú hetekig próbálnának egy-egy produkciót, az igazság az, hogy biztonsági okokból a felvétel előtt csak néhány alkalommal találkoznak – írja a Blikk.

„A felvétel előtt mindössze kétszer próbál együtt a tánckar a hírességgel, akin természetesen akkor is maszk van, tehát még azok sem tudják, kivel lépnek fel, akik ott állnak a színpadon. Közvetlenül nem is kommunikálhatnak, csak a koreográfussal. Nem könnyű ez a helyzet, mindenkinek sokkal jobban kell koncentrálnia… van egy titkos szoba, egy öltöző, közvetlenül a színpad előtt. A versenyzők jelmezben, a fejrész nélkül, de a szemellenzőben mennek a folyosón és a kisszobában veszik fel az álarcot. Ide mindössze néhány stábtagnak van bejárása, így biztosak vagyunk benne, hogy a műsor végéig titokban marad a versenyzők kiléte – mondta Verebély Marcell, az RTL Klub új show-jának kreatív producere.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top