nlc.hu
Sztárok
Kökény Attila újabb babát szeretett volna, ez jött közbe

Kökény Attila újabb babát szeretett volna, ez jött közbe

Kökény Attila és felesége családbővítési terveit felülírta az élet.

Bár Kökény Attilának és feleségének két közös gyermekük van – valamint az énekesnek van egy fia az előző kapcsolatából is – , úgy döntöttek, jöhet a negyedik baba, az élet azonban beleszólt a döntésükbe.

„Még fiatalok vagyunk, és rengeteg szeretet van bennünk, a gyerekek viszont már nagyok, nem igénylik ezt a szeretgetést. Hosszú ideig gondolkoztunk, tényleg belevágjunk-e, és amikor végre eldöntöttük, hogy igen, akkor már csak az volt hátra, hogy mindezt a gyerekekkel is megosszuk” – mondta a Blikknek az Álarcos énekes legutóbbi kiesője, Kökény Attila.

Kökény Attila boldog nagypapa.

Kökény Attila boldog nagypapa.

„A kislányom, Aranka megelőzött minket: elmondta, gyermeket vár. A feleségemmel úgy gondoltuk, ez egyfajta jel, és elég egy kisbaba a családba. Ha a lányunk nem lett volna terhes, valószínűleg nemsokára négyszeres apuka lennék, ehelyett boldogan unokázom nagypapaként” – mondta Kökény Attila, aki már fotót is mutatott unokájáról.

(Nyitó kép: Kökény Attila/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top