nlc.hu
Sztárok

Szandi lánya, Blanka

Megmutatta szuper alakját Szandi lánya, Blanka

Szandi lánya au pairként dolgozik Amerikában.

Szandi lánya, Bogdán Blanka, aki jelenleg San Franciscóban él, ahová elsősorban dolgozni ment, no, meg persze élményeket gyűjteni, ezúttal a tengerpartra látogatott el.

Blanka egy au pair program révén tartózkodik az Egyesült Államokban: egy családnál bébiszitter, így fejleszteni is tudja az angolnyelv-tudását. Blanka már korábban is vágyott arra, hogy részt vegyen egy ilyen programban. Az egyébként egyetemista lány álma augusztusban valóra vált, a felejthetetlen utazásáról pedig csodás képeket posztol.

Most a tengerpartról jelentkezett be, megmutatva szuper alakját.

Szandi korábban azt mesélte az nlc-nek, Blankát már az első perctől kezdve rabul ejtette a ottani világ. „Évek óta álma volt, hogy szerencsét próbál kint, és mindent meg is tett azért, hogy ez meg is valósuljon. Nagyon nehezen szerzett vízumot a pandémia miatt, ezért Bukarestben kellett eltöltenie két hetet, hogy az ott megszerzett vízummal végre kijuthasson az Egyesült Államokba. Az egyetemen ezért egy évet halasztott, de hazatérése után folytatni fogja az iskolát. Bébiszitterként dolgozik egy csodálatos családnál, egy öt- és egy kilencéves gyerekre vigyáz. Mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá, mert mindent egyedül intézett” – mondta akkor az énekes.

Szandi lánya, Blanka

Blanka Amerikában. Fotó: bogdanblanka / Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top