nlc.hu
Sztárok

Árpa Attila nem keres pénzes nőt

Árpa Attila: „Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart”

Jól behúzott mindenkit a csőbe.

Árpa Attila pár nappal ezelőtt érdekes kijelentést tett. A Nagy Ő-ben érte küzdő hölgyeknek azt mondta, olyan feleséget szeretne, aki dolgozik és jól keres, ugyanis nem áll most valami jól anyagilag és egy forgatókönyvön dolgozik, tehát egy-két évig elkéne őt tartani. 

Árpa Attila akkor és most

Fotó: TV2 / press.tv2.hu

Ezen a kijelentésen nem csak a versenyző lányok lepődtek meg, hanem sokan mások is. A színész a Borsnak adott interjújában tisztázta a kijelentését. 

„Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart. Ha életem legrosszabb helyzetében lennék, akkor sem engedném ezt, mindig megoldottam, ezután is sikerülni fog. Persze az élelmiszerárakat elnézve, még az is lehet, hogy sor kerül erre – viccelődött A Nagy Ő, majd elmagyarázta, szerinte sok férfinak sérti az egoját, ha párja többet keres, de ő nem tartozik közéjük. – Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit és leépítik az önbizalmát vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top